Ablacım çok teşekkür ederizHepinizi çok çok kutlarım harikasınız . Şimdiden başarılar. Öpüyorum hepinizi.
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
![Rose :rose: 🌹](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f339.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablacım çok teşekkür ederizHepinizi çok çok kutlarım harikasınız . Şimdiden başarılar. Öpüyorum hepinizi.
Üşüdük artık ısınalım
Urfa çok sıcakÜşüdük artık ısınalımHala ceket alıp çıkıyorum
![]()
Daha önce hiç 1.olmamış ve hiç katılmamış üyelerle bir yarışma yapsak katılır mısınızBirdahakine bende katilcam insallah pasta felan cikmaz kurabiye iyiydi ya niye katilmadim![]()
Gündüz iyi ama sabah ve akşam soğuk,evler serinUrfa çok sıcak![]()
Gündüzleri sıcak aynen. Bunaltıyor. Gece bende camları kapatıyorumGündüz iyi ama sabah ve akşam soğuk,evler serinBugün ilk defa balkon kapısı açık
![]()
Gündüz o kadar bunaltmıyor yaGündüzleri sıcak aynen. Bunaltıyor. Gece bende camları kapatıyorumartık normal. Geç bile kaldı
![]()
Ayy katilirim vallaDaha önce hiç 1.olmamış ve hiç katılmamış üyelerle bir yarışma yapsak katılır mısınız![]()
Biz 2 gündür yine yangınlar, yine bizÜşüdük artık ısınalımHala ceket alıp çıkıyorum
![]()
O hayali sponsor ,sponsorlu yarismalar ayri:)Ayy katilirim vallaama ben seyi anlamiyorum abla ya
Hani sponsorlugunda diyorsunuz ya onu yurtdisinda bulamam diye katilmiyorum![]()
Burası urfaGündüz o kadar bunaltmıyor ya2-3 gün önce çok şiddetli yağmur yağdı
![]()
O formalite ya ben hallederimAyy katilirim vallaama ben seyi anlamiyorum abla ya
Hani sponsorlugunda diyorsunuz ya onu yurtdisinda bulamam diye katilmiyorum![]()
Bundan sonra bizimde öyleymişBiz 2 gündür yine yangınlar, yine biz![]()
Ben de yuruyusleri 2 gündür aksattim sicaktan,akşama alayım en iyisiBundan sonra bizimde öyleymiş
Gündüz araba ile çıkıyorum
Akşam yürüyüş yapıyoruz![]()
Çıkar bence on kişi.10 kişi bulalım![]()
Rica ederim seve seveCanım benim çok teşekkür ederim![]()