- 17 Şubat 2020
- 10.701
- 28.131
- 548
Rakip gibi rakip beBakma bakma ben söylerim sanaa ama sen baya baya öndesiinn![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rakip gibi rakip beBakma bakma ben söylerim sanaa ama sen baya baya öndesiinn![]()
Vallahaaa ben kazanmasamda olurr sosyom kazansın yeterkiiiRakip gibi rakip be![]()
Insallah kazanin ya hanginiz kazanirsanizVallahaaa ben kazanmasamda olurr sosyom kazansın yeterkiiiyetti gariii
![]()
Hahahaha evettt bak doğru dedinInsallah kazanin ya hanginiz kazanirsanizsen kazanmasanda olur bir haftaya zaten odulunu alacaksin bosver
![]()
Canım benim çok teşekkür ederimMerhabalar kurabiyeler hepsi de şahane ellerinize sağlık arkadaşlar ben bu defa oylarımi @JOYzASSOSyal ve @Dahliadivin e verdim...biraz canımın o an çektikleri olabilir
herkese başarılar diliyorum
![]()
Yaaaa yerim seni pamukkVallahaaa ben kazanmasamda olurr sosyom kazansın yeterkiiiyetti gariii
![]()
Bende bendeeYaaaa yerim seni pamukk![]()
Haydi aşkom,arkandayimEn çok inklap dersi için yapayım![]()
Süreyim yüzüme süreyim yüzüme![]()
İşe yararsa haber vereceğimkoptummm
![]()
En düşük ondan alıyorumNevos inkılap en kolayı korkma![]()
Konusunda öyle bir görseli var.Zorda olsa oylarimi kullandım ama sadece naçizane tavsiyem İzmir bombanin sahibine keske icindeki o akışkan çikolatayı da ikiye ayırıp gorselleseydi çok daha fazla oy alacağına eminim