Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende klima da yok cancağızımEvet cancağzım, haberim var. Evde durulacak gibi değildi bugün. Haftasonu dediğin gibi buharlaşacakmışız.![]()
CansinOlsun canımBiz de hep burda ola ola öğrendik :)
Bizde de yok cancağzım, akşama kadar yatak odasında yattımBende klima da yok cancağızım![]()
İnsallasi cancağızım, yoksa Ptesi bizi erimiş buz gibi bulabilirlerBizde de yok cancağzım, akşama kadar yatak odasında yattım
Rabbim kolaylığını verir![]()
Zayıflar mıyız ki?İnsallasi cancağızım, yoksa Ptesi bizi erimiş buz gibi bulabilirler![]()
![]()
Ahahahahah ,yoksaaaaZayıflar mıyız ki?![]()
Canlarım çok sağolun varolun bebelerimi alıp gelicem
Sağlıkla sıhhatle kavuşunCanlarım çok sağolun varolun bebelerimi alıp gelicem![]()
![]()
Evet ,aynen oyle olacakCanlarım çok sağolun varolun bebelerimi alıp gelicem![]()
![]()
Deneyelim cancağzım, balkonda vakit geçirelim. Sauna keyfiAhahahahah ,yoksaaaa![]()
Tamam cancağızımDeneyelim cancağzım, balkonda vakit geçirelim. Sauna keyfi![]()
Büyük gün geldi çattı inşallah, hakkınızda hayırlısı olsun canım benimCanlarım çok sağolun varolun bebelerimi alıp gelicem![]()
![]()
Amin canımCanlarım çok sağolun varolun bebelerimi alıp gelicem![]()
![]()
Yanmayın sonraDeneyelim cancağzım, balkonda vakit geçirelim. Sauna keyfi![]()
Yanmayın sonra![]()
Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsunEvet yaaa değiştir bencede,rahmetli babamın adı ziya'idi görünce bir duygu yaşadım o anda.
Ben de cok severim. Yetenekli cok..Şener Şen’e bayılıyorum yakışıyor her role hele domates diyişi![]()