- 20 Mart 2008
- 141.545
- 213.042
- 1.423
- 60
Rğca ederim çicemmm çok beğendim hemde çok değişik olmuştuÇok teşekkür ederim gül goncam Allah razı olsun![]()
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Dimemmm söylemem,senin nick değişmiş diyom kim bu diyeYoksa bana mı verecektin abla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rğca ederim çicemmm çok beğendim hemde çok değişik olmuştuÇok teşekkür ederim gül goncam Allah razı olsun![]()
Dimemmm söylemem,senin nick değişmiş diyom kim bu diyeYoksa bana mı verecektin abla![]()
Uçan süpürge aynen döneceğim ya alışamadım kendim deRğca ederim çicemmm çok beğendim hemde çok değişik olmuştu![]()
Dimemmm söylemem,senin nick değişmiş diyom kim bu diye![]()
Evet yaaa değiştir bencede,rahmetli babamın adı ziya'idi görünce bir duygu yaşadım o anda.Uçan süpürge aynen döneceğim ya alışamadım kendim de![]()
Ben de seviyorum Ziya karakterini yaAklıma hep atma Ziya geliyorÇok sevimli
![]()
Ya Allah rahmet eylesin üzüldüm şimdiEvet yaaa değiştir bencede,rahmetli babamın adı ziya'idi görünce bir duygu yaşadım o anda.
Yok canımcım üzülme sakın nerden bileceksin ki,karakter olarak zaten müthiştiYa Allah rahmet eylesin üzüldüm şimdi![]()
Şener Şen’e bayılıyorum yakışıyor her role hele domates diyişiYok canımcım üzülme sakın nerden bileceksin ki,karakter olarak zaten müthişti
Adam zaten rolünün hakkını fazlasıyla veriyor muhteşem.Şener Şen’e bayılıyorum yakışıyor her role hele domates diyişi![]()
Yatak döşek koltukLeğen,hortum,balkon pardon deniz,kum,güneş olacaktı![]()
Teşekkür ederiz canımBildirim aldım geldimAl işte, sonra otri niye kilo alıyor, niye habire tıkınıyor. Şu güzelliklere bakın Allah aşkına, neler yapmışsınız yahu?? Ellerinize kollarınıza sağlık, muhteşem görünüyorlar
Bir şey soracağıdım, oylama süresince oyumuzu değiştirebiliyor muyuz? Hepsi biribirinden güzel karar veremiyorum da![]()
çok iyi düşünmeliyim. haksızlık asla yapmak istemem, bu konuda hassasım. yarışmaya kim katıldı inanın bilmiyorum, yarışmacı arkadaşlarım en azından benden yana içiniz rahat olsun, tamamen tarafsız şekilde oy vereceğim , iyi olan kazansın,kamooonTeşekkür ederiz canım
Hayır değiştiremiyorsunuz![]()
Oyunuzu değiştirmeniz ilk oy verdiğiniz arkadaşı üzerçok iyi düşünmeliyim. haksızlık asla yapmak istemem, bu konuda hassasım. yarışmaya kim katıldı inanın bilmiyorum, yarışmacı arkadaşlarım en azından benden yana içiniz rahat olsun, tamamen tarafsız şekilde oy vereceğim , iyi olan kazansın,kamooon![]()