Kuş yuvası neden bu kadar popüler anlamış değilim.Bisküvi - Kurabiye Tarifi - Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: :KK200:TARİFLERİMİZ :KK200: DETAYLI TARİFLER İÇİN RESİMLERİN ÜZERİNDEKİ LİNKLERİ TIKLAYIN! Gül (Pervane) Kurabiye - Bizim margarin sponsorluğunda:KK56: Un Kurabiyesi - Anneannem...www.kadinlarkulubu.com
37 doğru bakabilirsiniz
BendeKuş yuvası neden bu kadar popüler anlamış değilim.
Nimet sonuçta ve ortada bir emek var. Bir şey diyemem ama bence gereksiz bir şey. En olmasa da olur kurabiye ahsjsjjsjs. Listeye almadım bile. Hain ellere geçerse yine birinci olur kesin.
İlk mesajı okumadığın çok belli oluyorNimet sonuçta ve ortada bir emek var. Bir şey diyemem ama bence gereksiz bir şey. En olmasa da olur kurabiye ahsjsjjsjs. Listeye almadım bile. Hain ellere geçerse yine birinci olur kesin.
İsabet olmuş.İlk mesajı okumadığın çok belli oluyor
Çünlü kendisi yasaklı tarifimiz
Ne olmuşİsabet olmuş.
Nevoş sana ne oldu???!???
Valla ben popüler tarif almadım kızValla en masumu benim öyle diyim
Sen ne aldın kimbiliiiiirnerde o jozy yaso başka kim vardı vardı daha cano zatı başta
Ya çok süslersenValla ben popüler tarif almadım kız
Senden sonra yasaklılar listesine girer.Valla ben popüler tarif almadım kız
He onu yaparım bak dayanamamYa çok süslersen
Deget kız şurdanValla ben popüler tarif almadım kız
Yok yav popüler kategorisine girse yeterSenden sonra yasaklılar listesine girer.
Yok yav popüler kategorisine girse yeterSenden sonra yasaklılar listesine girer.
Valla yavDeget kız şurdan
Aynen öyleValla yav
Benim tarif kıymeti bilinmeyenlerden
O gelecekBaşıma bir şey gelmeyecekse şeftali kurabiyeye de anlam veremiyorum.
+1Başıma bir şey gelmeyecekse şeftali kurabiyeye de anlam veremiyorum.
Yazıklağr olsun.O gelecek