Tamam apla istediğin gibi at kostur sana selbest
Eksik malzeme var nevos yoksa biliyorsun hemen yaparımHanımlar katılım için son günlerGelecek mi kurabiyeler
Blue_Peri
N e v a
Dahliadivin
Oriana
Jou
WunderLost
MssPARE
UcanSupurge
ASSOSyal
A anastasia2020
Nevreste
Nevos kendini de etiket yaptın ver bakalım cevabınıHanımlar katılım için son günlerGelecek mi kurabiyeler
Blue_Peri
N e v a
Dahliadivin
Oriana
Jou
WunderLost
MssPARE
UcanSupurge
ASSOSyal
A anastasia2020
Nevreste
Gelecek sultanımmm inşallah yarın tatil ya yapmayı düşünüyorum gündüz fotoğraflamak içinHanımlar katılım için son günlerGelecek mi kurabiyeler
Blue_Peri
N e v a
Dahliadivin
Oriana
Jou
WunderLost
MssPARE
UcanSupurge
ASSOSyal
A anastasia2020
Nevreste
İnşaallah canımEksik malzeme var nevos yoksa biliyorsun hemen yaparım
Ben belki yarın yaparımNevos kendini de etiket yaptın ver bakalım cevabını
İnşaallah canım benimGelecek sultanımmm inşallah yarın tatil ya yapmayı düşünüyorum gündüz fotoğraflamak için
Nevos şimdi bana hani yapmayacaktin diyecekler, lütfen belirtir misin günler sonra aniden tarif bulduğumu litfenBen belki yarın yaparım
Nevrestem canımHanımlar katılım için son günlerGelecek mi kurabiyeler
Blue_Peri
N e v a
Dahliadivin
Oriana
Jou
WunderLost
MssPARE
UcanSupurge
ASSOSyal
A anastasia2020
Nevreste
Çok geçmiş olsun canım hayırdırNevrestem canımkaç gündür kalbimden rahatsızım bugün doktor işlerim oldu yazamadım tarifide yapamadım kusura bakma
Kaçgündür bende pek iyi değilimm aşkomm toparlaninc ayapmaya çalışıcam ağırlaştım artıkk dogumumda yaklaştı buhafta içerisinde yaptım yaptım yapamadımmı kusura bakma olur muHanımlar katılım için son günlerGelecek mi kurabiyeler
Blue_Peri
N e v a
Dahliadivin
Oriana
Jou
WunderLost
MssPARE
UcanSupurge
ASSOSyal
A anastasia2020
Nevreste
Yok canım aşkolsun ne kusuruKaçgündür bende pek iyi değilimm aşkomm toparlaninc ayapmaya çalışıcam ağırlaştım artıkk dogumumda yaklaştı buhafta içerisinde yaptım yaptım yapamadımmı kusura bakma olur mu
Doğumum kesinleşti nevoşumm 3 haziranda kesin sezaryenle oluyorumYok canım aşkolsun ne kusuru
Sağlıkla gelsin inşaallah