- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
Seni görüp şahane olmamak mümkün müüüüüüüCanım canım canımmm nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni görüp şahane olmamak mümkün müüüüüüüCanım canım canımmm nasılsın
Canım benim ekmek yapmıyor musun artık? Kokusu taaa resimlerden geliyordu burnuma :) senide göremiyoruz yani sosyal mecralarda :))Seni görüp şahane olmamak mümkün müüüüüüü
kan hapına 3 aydan sonra başlıyorlar canım.. iyiyse bile veriyorlar..Daha hiçbir ilaca başlamadık
Sadece Folik asit alıyorum şuanda
Kalp atışından sonra verır belkı .
Kan değerlerin falan çok güzel dedi şimdilik
Iyi masallah suphanallah ben kan ilaci icincede bulantim artiyordu ac karninaferro sanoldu sanirim sonra ilaci degismislerdi hadi yolun basindasin guzel gecer bi avazda rabbim kucagima verir insalah bende cok hevese geldim bu aralar 3. YapabilirimDaha hiçbir ilaca başlamadık
Sadece Folik asit alıyorum şuanda
Kalp atışından sonra verır belkı .
Kan değerlerin falan çok güzel dedi şimdilik
Eşim il dışında canım .
Perşembe akşam gelicek .
Cuma sabahı gidicez .
Yoksa ben Salı gunu saat 8 de orda olurdum :))
Benım annemde ablalarımda çatladı kesın bende çatlarım
Önerebilceğin bir marka varmı ya
şimdidden alıp süreyim mi
Göynümün ultra lüks altın kaplamalı birincisi
Baaaak yaaaAllah yardımcın olsun canım
En aktif nick degistiren sensin bildiğim
nasılsın canım, geçti mi yorgunlugun ?
Sen bana söyleseydin ben yakanı bırakmazdımBen hep katılmaya niyetliyimde :) tembelliğin gözü kör olsun
Benim de öyleydi:)Evlemeden defalarca gittim boyum 164.9 olduğu için almadılar:)165 olmalıymış:)Şimdi boyum 166Anladım abla hayalimdeki meslek di benim
Geçmiş olsun canım Allah kolaylık versinMidem hiçbirşey almıyo
İstifrada edemıyorum . Ama midem hep ağzımda
Aklıma gelebilecek herseyden tiksiniyorum
Sadece mandalina
150bin olmasına az kalmış.Boş bırakma sayfa aktif kalsınBaaaak yaaa
söyledim işte şimdi :)Sen bana söyleseydin ben yakanı bırakmazdım
Yapıyorum ama resim çekip koymaya fırsat olmuyor genelde. Ben başka ekmek yemiyorum artık hatta normal maya olan şeyleri yememem gerekiyormuşCanım benim ekmek yapmıyor musun artık? Kokusu taaa resimlerden geliyordu burnuma :) senide göremiyoruz yani sosyal mecralarda :))
Aha da bunu duydum ya hayatta rahat bırakmam artık senisöyledim işte şimdi :)
Ama bize ödül lazım nevoş bu trendlerden indirmiyoruz hiç konuyu150bin olmasına az kalmış.Boş bırakma sayfa aktif kalsın
Ben karismam ben kac senedir proyum zatii kazen abi bizide gor macaron neymis arkadasim .yapacam kus yuvasi baykus kanadi serce bacagi .macaron yapmicimmm de yemicim de bir sure . 2 gun 0 dim.kkda 29 arkadas seviyormus .Allahtanyenj kategoriiii artikinnn150bin olmasına az kalmış.Boş bırakma sayfa aktif kalsın
İvitttt katiliyorum.Ama bize ödül lazım nevoş bu trendlerden indirmiyoruz hiç konuyu
Çok büyük fırsatı kaçırmış teşkilat haberi yok senin yine ihtimalin varmış benim 10 cm eksiğim vardı hiç denemedim bileSen bana söyleseydin ben yakanı bırakmazdım
Benim de öyleydi:)Evlemeden defalarca gittim boyum 164.9 olduğu için almadılar:)165 olmalıymış:)Şimdi boyum 166
Geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin
İyiyim sen nasılsın
Merhaba canım nasılsın
Aynen Muğla da oturuyorum. Bende çok seviyorum. burdada öyle diyorlar.Sen Muğla mı oturuyorsun offff hastayım oraya çok seviyorum burdada çıntar derler canım