- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Salı dedı aslında ama ben Cuma ya aldım ..inşallah canım .. Sağlıkla gelsin de oluyor bunlar.. ne zaman kontrolün?
Kalp atışı dınlıcez inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salı dedı aslında ama ben Cuma ya aldım ..inşallah canım .. Sağlıkla gelsin de oluyor bunlar.. ne zaman kontrolün?
senin yerine ben heyecan yaptım kuzum.. iyi sabırlısın tee cumaya :) inşan çarşamba perşembe alır ... inşallah görürsün o pıtpıt atışınııı..Salı dedı aslında ama ben Cuma ya aldım ..
Kalp atışı dınlıcez inşallah
Normal 3.5 kiloluk bir bebeğin anneye su eşi vs aldırması gereken kilo 12 kilo bilmem kaç yüz gram ama doktorlar ideal 14-15 diyor sanırım :))27 mi
Töbe töbeee
10 dan fazla almam inşallah ya ..
Normalde 1,5 ayda 2 kilo almıştım .
3 Gunde 2 kiloyu verdım .
İlk kilomdayım suan
Hım yakınsın muğladada sarı çıntar diyorlar :)) gerçek adı ney bilmiyorumAYdın Kanlıca mantarıymış sosyetik Adı
Çatlak için acil krem al. Benim heryerim catladi. Bende çok zayıftım, 20 kilo aldım. Bacak diz arkası karın basen bölgesi. Bebek yağı fayda etmiyor27 mi
Töbe töbeee
10 dan fazla almam inşallah ya ..
Normalde 1,5 ayda 2 kilo almıştım .
3 Gunde 2 kiloyu verdım .
İlk kilomdayım suan
Sanırım sadece g..le amca cintari bilmiyorHım yakınsın muğladada sarı çıntar diyorlar :)) gerçek adı ney bilmiyorum
H EÇatlak için acil krem al. Benim heryerim catladi. Bende çok zayıftım, 20 kilo aldım. Bacak diz arkası karın basen bölgesi. Bebek yağı fayda etmiyor
30 kilo alıp catlamayablari şiddetle kıskanıyorum benim vücudum harita gibi oldu az kilo alanlara bişey demiyorum amenna ama ben gibi kilo alıp cillop gibi olan kadınlara sinir oluyorumÇatlak için acil krem al. Benim heryerim catladi. Bende çok zayıftım, 20 kilo aldım. Bacak diz arkası karın basen bölgesi. Bebek yağı fayda etmiyor
sordum o amcaya o da biliyor... :))Sanırım sadece g..le amca cintari bilmiyor
Demek ki kibar konuşmak istiyor bana gel Kanlıca mantarı dedisordum o amcaya o da biliyor... :))
Anlamadım ??Sanırım sadece g..le amca cintari bilmiyor
Google da bahsettiğimiz mantar için Kanlıca mantarı yazıyor da hepimiz cintar diye biliyoruz o bilmiyor diyorumAnlamadım ??
12 kilo aldım mecburi acil sezaryen oldu ona rağmen sütüm geldi 1 2 ay sonra başlangıç kilomdan da aşağı düşmüştüm... ama o zamanlar yaş 30du30 kilo alıp catlamayablari şiddetle kıskanıyorum benim vücudum harita gibi oldu az kilo alanlara bişey demiyorum amenna ama ben gibi kilo alıp cillop gibi olan kadınlara sinir oluyorum
Riske atılacak bişey değil, o kullansın da işini garantiye alsın
yapısal canım, benimde gorumcelerde çatlak 0. Bizim tarafta var malesef30 kilo alıp catlamayablari şiddetle kıskanıyorum benim vücudum harita gibi oldu az kilo alanlara bişey demiyorum amenna ama ben gibi kilo alıp cillop gibi olan kadınlara sinir oluyorum
Haa anladım. Burda öyle diyorlar. Bende mantar diye biliyorumda egede çıntar deniliyor.Google da bahsettiğimiz mantar için Kanlıca mantarı yazıyor da hepimiz cintar diye biliyoruz o bilmiyor diyorum
Tamam senin kilo normal catlamamanda normal 25 kilo aldım diyen sanatçılar mankenler sinir ediyor beni12 kilo aldım mecburi acil sezaryen oldu ona rağmen sütüm geldi 1 2 ay sonra başlangıç kilomdan da aşağı düşmüştüm... ama o zamanlar yaş 30du
Valla ben kıskanıyorum oykesini görünce kuruyorum kendi kendimi ://Riske atılacak bişey değil, o kullansın da işini garantiye alsın
yapısal canım, benimde gorumcelerde çatlak 0. Bizim tarafta var malesef
Napalım, Rabbim beterinden korusun. Ben alıştım :)Valla ben kıskanıyorum oykesini görünce kuruyorum kendi kendimi ://