- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
56 kilo hamıle kaldım . 58 oldum . Şuan yıne 56 yımHayırlısı kuzum.. geç olsun güç olmasın derler ya..
şu an kilo kaç tatlım? boyun kaç?
ben bir de arada sıra badem yağıyla ovuşturdum karnımı...
Boyum 1.68
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
56 kilo hamıle kaldım . 58 oldum . Şuan yıne 56 yımHayırlısı kuzum.. geç olsun güç olmasın derler ya..
şu an kilo kaç tatlım? boyun kaç?
ben bir de arada sıra badem yağıyla ovuşturdum karnımı...
sen de çatlamazsın diye tahmin ediyorum.. hayırlısı bakalım sürülse de çatlayanlar var.. önlem de alırsın yine de56 kilo hamıle kaldım . 58 oldum . Şuan yıne 56 yım
Boyum 1.68
keşke yakın olsak vallahi her hafta giderim muglaya sadece o sakar rampası beni benden alıyorAynen Muğla da oturuyorum. Bende çok seviyorum. burdada öyle diyorlar.
Aydına geliyorduk bizde bir ara sürekli. Sakar fena ama manzara muhteşem. Allah ım yeşili maviyi hep buraya vermiş sanki. Benim memlekette deniz yoktu ve böyle yeşillik hiç yoktu. Yolunuz düşerse beklerim oturmaya :) çaya kahveye:)keşke yakın olsak vallahi her hafta giderim muglaya sadece o sakar rampası beni benden alıyor
Ne sürüyoruz çatlaklar için. Ben kilolu hamile kalanlardanım. 11+3 olduk çok şükür. Ben kilo almadım 6 kilo verdim. Göbekli olduğum için farketmiyorum göbeğim çıktı mı çıkmadı mısen de çatlamazsın diye tahmin ediyorum.. hayırlısı bakalım sürülse de çatlayanlar var.. önlem de alırsın yine de
Oylarda baya yaklasmissin kus yuvasina:))
badem yağını tercih edebilirsin canım.. sağlıkla kucağına al inşallah.Ne sürüyoruz çatlaklar için. Ben kilolu hamile kalanlardanım. 11+3 olduk çok şükür. Ben kilo almadım 6 kilo verdim. Göbekli olduğum için farketmiyorum göbeğim çıktı mı çıkmadı mı
Amin Allah razı olsun alayım da süreyim gerçi bir şey oldu korkusuyla hiç bir şey yapasım gelmiyor. Arkadaşlarım hamile kıyafeti bile almaya başladı ama ben çekiniyorum. Bu yüzden takvim bile koymadımbadem yağını tercih edebilirsin canım.. sağlıkla kucağına al inşallah.
Oylarda baya yaklasmissin kus yuvasina:))
maalesef o korku oluyor beni hatırlıyor musun bilmiyorum.. biraz da endişeli yapıya sahipsen kaçınılmaz..Amin Allah razı olsun alayım da süreyim gerçi bir şey oldu korkusuyla hiç bir şey yapasım gelmiyor. Arkadaşlarım hamile kıyafeti bile almaya başladı ama ben çekiniyorum. Bu yüzden takvim bile koymadım
Hatırlıyorum tabiki. Dua ediyorum sürekli Allah a emanet edyorum. İlk zamanlar zaten kanamalı lekeli geçti. O kurabiyeleri bile zor yapmıştım. Hala düşük iğnesi ve hapı kullanıyorum. Bir taraftan sulandırıcı iğne vuruluyorum. Hepsine razıyım dilimde tek bir dua var." Allah ım onu bizim için hayırlı eyle sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip et. Ve isteyen herkesede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et" yatar kalkarken her an dilimde. Haftaya kontrol var. Gün yaklaştıkça daha bir stres oluyorum.maalesef o korku oluyor beni hatırlıyor musun bilmiyorum.. biraz da endişeli yapıya sahipsen kaçınılmaz..
iyi düşün iyi olsun.. sen o takvimi koysan da koymasan da bir şey olacaksa olur öyle düşün biraz inançla o düşüncelerini törpülemeye çalış..
amin canım Rabbim dualarını kabul etsin. Dikkat et denileni yap, gerisini Allaha bırak.Hatırlıyorum tabiki. Dua ediyorum sürekli Allah a emanet edyorum. İlk zamanlar zaten kanamalı lekeli geçti. O kurabiyeleri bile zor yapmıştım. Hala düşük iğnesi ve hapı kullanıyorum. Bir taraftan sulandırıcı iğne vuruluyorum. Hepsine razıyım dilimde tek bir dua var." Allah ım onu bizim için hayırlı eyle sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip et. Ve isteyen herkesede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et" yatar kalkarken her an dilimde. Haftaya kontrol var. Gün yaklaştıkça daha bir stres oluyorum.
Amin Allah razı olsun. Yapıyorum zaten beslenmemden yatış pozisyonuma her şey değişti. Şikayetçi değilim tek istediğim sağlıklı olmasıamin canım Rabbim dualarını kabul etsin. Dikkat et denileni yap, gerisini Allaha bırak.
koymuştun geri çektin.. seni çok iyi anlıyorum.. ama dediklerimi de bir düşün bence..Amin Allah razı olsun. Yapıyorum zaten beslenmemden yatış pozisyonuma her şey değişti. Şikayetçi değilim tek istediğim sağlıklı olması
Saglik olsun canim yaa:)) 2. Oldun buyuk basaridir o da.. kus yuvasida guzel Allah icin.Artık kaybettim gözüyle bakıyorum tontişim
Ben ilk gebeliklerde 25 kilo aldim gram catlak olmadi. Kizda 10-15 arasi aldimve gobus catladi cok azda olsa. Bu is genetik hemde gebelikten gebelige degisiyor. Istedigini sur ya da surme catlayacaksan catliyosunNe sürüyoruz çatlaklar için. Ben kilolu hamile kalanlardanım. 11+3 olduk çok şükür. Ben kilo almadım 6 kilo verdim. Göbekli olduğum için farketmiyorum göbeğim çıktı mı çıkmadı mı
Sakarın kokusu bile bir başka çok muhteşem bir yer Allah neler yaratmış şükürler olsun inşallah canım sende gelirsen bende beklerim inşallahAydına geliyorduk bizde bir ara sürekli. Sakar fena ama manzara muhteşem. Allah ım yeşili maviyi hep buraya vermiş sanki. Benim memlekette deniz yoktu ve böyle yeşillik hiç yoktu. Yolunuz düşerse beklerim oturmaya :) çaya kahveye:)
Ulen 7 oy fark beeee
Saglik olsun canim yaa:)) 2. Oldun buyuk basaridir o da.. kus yuvasida guzel Allah icin.
Yarindan sonra mi yeni kategori?