- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
Yooo Kanlıca mantarı diycez bundan sonraBildiğimiz çıntar ayolll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yooo Kanlıca mantarı diycez bundan sonraBildiğimiz çıntar ayolll
Eşinden geçen gün bak bakalım bu ay hangi mantarın mevsimis dedi baktım Kanlıca dedim o neye benziyor dediYooo Kanlıca mantarı diycez bundan sonra
Eşinden geçen gün bak bakalım bu ay hangi mantarın mevsimis dedi baktım Kanlıca dedim o neye benziyor dedi
Dedim her zaman yediğin cam mantarı
Hayırdır ?
Özellikle çok pişitirdim .Ah canımm miden mi bulanıyor çok fena tuzlu kraker falan ye sabah kalkmadan ve dışarıda et falan yeme tam pişirmiyorlar
Bende hep ağlıyorumAğır yemekler seciyorsun sen de ben gibi
Bende bir kere öyle istifra etiimki o da ilk ti zaten ilk gebelikte ağlamaktan hela oldum artık çıkartacak bişey kalmadı hala öğürüyorum
Öyle kızgındım eşime
Kayanan kayınpeder gelip ağlıyorum diye gulmustu bunlar olacak şeyler diye
Eşim geldi patates kızartti günü kapatmıştım tok halde bende mutfağa giremiyordum evimin kokusu du sebep
Sormaa yaa düşündükçe fena oluyorumEhhhh kokar orasi bir kokuyosa sana bin kokar
Sen birde zayifsin citipiti ama rahat ol son iki ayda bomba gibi olacaksınÖzellikle çok pişitirdim .
Pişirmesınde sıkıntı yokta ..
Tiksinmem sıkıntı..
Belkide koku tetıkledı .
eşim birde evde yapsın bakalım nasıl olcak
Bende hep ağlıyorum
Hasta gibiyim resmen ..
Herkes bana acıyan gözlerle bakıyo
Sormaa yaa düşündükçe fena oluyorum
Canım sen mutfağa girme eşin yapsın pişince getirsin odada ye ya da balkonda galan pişirsin bazıları kendi evinde yiyemez başka bir yerde önceden pişmiş yemeği yiyebilir inşallah çabuk atlatırsınÖzellikle çok pişitirdim .
Tiksinmem sıkıntı..
Belkide koku tetıkledı .
Bende hep ağlıyorum
Hasta gibiyim resmen ..
Ayy ne bilim.muziplik olsun diye :)niye ki bazen bende diyorum degissem mi cok matrak nickler oluyor sonra diyorum dur yerine otur
boşver milleti ... belli ki vitaminlerin az sıkıntılı o da seni böyle yapıyor...Özellikle çok pişitirdim .
Tiksinmem sıkıntı..
Belkide koku tetıkledı .
Bende hep ağlıyorum
Hasta gibiyim resmen ..
Allah yardımcın olsun canımÇok fena
En aktif nick degistiren sensin bildiğimKız sanki dakika başı nicj degistiriyorm sanilacak
nasılsın canım, geçti mi yorgunlugun ?
İnşallahSen birde zayifsin citipiti ama rahat ol son iki ayda bomba gibi olacaksın
Öyle olucak canım .Canım sen mutfağa girme eşin yapsın pişince getirsin odada ye ya da balkonda galan pişirsin bazıları kendi evinde yiyemez başka bir yerde önceden pişmiş yemeği yiyebilir inşallah çabuk atlatırsın
İnşallah çabuk atlatırımboşver milleti ... belli ki vitaminlerin az sıkıntılı o da seni böyle yapıyor...
benim hafif dönmelerim olurdu, sabah yataktan fırlama, tuzlu krakerler iyi geliyordu bana..
hee bir de her şeyi yemeyelim diye vücut kendini korumaya alıyormuş.. umarım hastanelik olanlardan olmazsınn..
sağlıkla alırsın kucağına bu günleri de o neydii gııı diye anarsınn ...
noooldu kuzuumm.. :)
Ben susamlı da yiyordum :)) beş ay istifra ettim herşeyi yiyordum ama ben ilk gebelikte 27 kilo aldımİnşallah çabuk atlatırım
Çubuk kraker stogu yapayım barı
27 miBen susamlı da yiyordum :)) beş ay istifra ettim herşeyi yiyordum ama ben ilk gebelikte 27 kilo aldım
inşallah canım .. Sağlıkla gelsin de oluyor bunlar.. ne zaman kontrolün?İnşallah çabuk atlatırım
Çubuk kraker stogu yapayım barı