- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.630
Eskiden ne çok sohbet ederdik ince bilekGünaydınnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eskiden ne çok sohbet ederdik ince bilekGünaydınnnnnnn
Oba günleri değil miEskiden ne çok sohbet ederdik ince bilek
Noldu kuzu
Evet canım kimse kalmadı ortada artık ://Oba günleri değil mi
Kötü olaylar yaşanınca soğuduk sanırım. Güzeldi orası aslında samimiydi... Neyse gönüller bir olsunEvet canım kimse kalmadı ortada artık ://
Inşallah canım, öyledir. Yarın sabah tekrar yapcam. Hayırlısı olsunNoldu kuzu
Bu arada rabbim hayırlısıni versin ins ikinci çizgi için diyorum okuyunca bı tebessüm ettim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aynen öyle obada kalkıp çay demliyorduk burda yemek kapistiralimKötü olaylar yaşanınca soğuduk sanırım. Güzeldi orası aslında samimiydi... Neyse gönüller bir olsun
yabancı değilim kızBende diyorum ByNkoaLa beni beğenen kim koala mis öpücük :))
Hahhah öyle vallahi.Aynen öyle obada kalkıp çay demliyorduk burda yemek kapistiralim
10 defa değiştirme hakkın olduğunu biliyorsundur dimi bende bildirim gelince Muzlu diye okudum. Tövbe Yarabbimyabancı değilim kız
Hahahahha evet biliyirm bu üçüncü oldu10 defa değiştirme hakkın olduğunu biliyorsundur dimi bende bildirim gelince Muzlu diye okudum. Tövbe Yarabbim
musrif olma. Sonra degistiremezsinHahahahha evet biliyirm bu üçüncü oldu
Tövbe tövbe hahahhaahha gukdurdun beni kiz
Doğru söylüyorsunmusrif olma. Sonra degistiremezsin
Bende sadece başlarına tire koydum ve 3 tü e yaptımDoğru söylüyorsun
Ben bı kere değiştirdim sonra yine aynı yaptım
İnsan alışıyor sanırım değiştirmek istemiyorum mesela ben
Olsun güzel senin kiBende sadece başlarına tire koydum ve 3 tü e yaptım
Teşekkür ederim. Senin ki de güzelOlsun güzel senin ki
Belki bunda sabit kalirm bilememmusrif olma. Sonra degistiremezsin
İlk üyelik almaya calistigimda tabi gmail şifresinin girileceğini bilmiyorum direk adımı soyadimi yazmıştımTeşekkür ederim. Senin ki de güzel