Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
yağmur yağdıysa çıkmıştır da sız yerını bilmiyor olabilirsiniz canım bilene sormak lazım biz öyle bulduk toprak kaza kaza eller gitti ama çok stres atıyor insan siz nasıl pişiriyorsunuz
Yerini biliyoruz da çıkmadı daha buralar anca güneş gördük Güneş sonrası çıkar diyorlar

Soğanla kavurmasıni yiyorlar burda ben en çok unlayip kızartmasıni yapıyorum bana daha lezzetli geliyor öylesi yanında ev yapımı yoğurt sahane oluyor

Yok canım, denerim söylediğini
İyi o .zaman daha yeni geçmişti rahatsızlığın tekrar hastalandım deyince o yüzden sordum astım min mi var diye

Öksürük varsa eğer zeytinyağı yumuşatıyor göğsünü gece rahat uyursun :)

Tamam canım, sağolasın
Ben hasta oldum mu göğsüme boynuma ceneme kadar sürüyorum sonra boynuma kullanmadığım yazmalardan doluyorum ayak altına limon sur üzerine çorap giy

Gribe çok faydası var ayak altı daha kolay emilirmis c vitamini hemen toparlayıp insanı

Bu söylediklerim bazılarına komik gelebilir ama ailece kullandığımı yöntemler

Kiz kendin topladysan dikkat et mantara zehirli filan olur Allah korusun
Yok gülüm bu öyle bi mantar değil zehirli olmaz dün yedik zaten bişey olmadı
Evet öyle de yapıyorlar. Soganla da kavurabilirsin. Sonra domates biber ekleyip kavurabiliirsin. Mangal da da güzel oluyor :)
kavurmasını yaparız tost makinasında da közlenmiş gibi oluyor

aynen öyle yaptım hamurlu ve çok güzel oldu denemeni tavsiye ederim şahane

Yok gülüm bu öyle bi mantar değil zehirli olmaz dün yedik zaten bişey olmadı
kavurmasını yaparız tost makinasında da közlenmiş gibi oluyor
Hangi mantardan? Nerde oturuyorsunuz? Bizim burdada çıktı turuncu turuncu mantar. Gerçi daha yiyemedik ama çıktı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…