- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.608
Yerini biliyoruz da çıkmadı daha buralar anca güneş gördük Güneş sonrası çıkar diyorlaryağmur yağdıysa çıkmıştır da sız yerını bilmiyor olabilirsiniz canım bilene sormak lazım biz öyle bulduk toprak kaza kaza eller gitti ama çok stres atıyor insan siz nasıl pişiriyorsunuz
Bende iyiyim, sende iyi olacaksınBenden çıksın istedim
İdare eder canımsen nasılsın?
Yok canım, iyileşemedimGeçmiş olsunyasminsay toparlanmadin mi hala ://
Geçmiş olsun tekrar grip gibi bişey mi nolduk iYok canım, iyileşemedim
Evet canım, ciğerlerime kadar acıyorGeçmiş olsun tekrar grip gibi bişey mi nolduk i
Hadi yaaa gece yatmadan göğsüne zeytinyağ sürEvet canım, ciğerlerime kadar acıyor
Sağolasın
Yok canım, denerim söylediğiniHadi yaaa gece yatmadan göğsüne zeytinyağ sür
Astım in yok dimi
İyi o .zaman daha yeni geçmişti rahatsızlığın tekrar hastalandım deyince o yüzden sordum astım min mi var diyeYok canım, denerim söylediğini
Tamam canım, sağolasınİyi o .zaman daha yeni geçmişti rahatsızlığın tekrar hastalandım deyince o yüzden sordum astım min mi var diye
Öksürük varsa eğer zeytinyağı yumuşatıyor göğsünü gece rahat uyursun :)
Ben hasta oldum mu göğsüme boynuma ceneme kadar sürüyorum sonra boynuma kullanmadığım yazmalardan doluyorum ayak altına limon sur üzerine çorap giyTamam canım, sağolasın
Yok gülüm bu öyle bi mantar değil zehirli olmaz dün yedik zaten bişey olmadıKiz kendin topladysan dikkat et mantara zehirli filan olur Allah korusun
kavurmasını yaparız tost makinasında da közlenmiş gibi oluyorEvet öyle de yapıyorlar. Soganla da kavurabilirsin. Sonra domates biber ekleyip kavurabiliirsin. Mangal da da güzel oluyor :)
Yerini biliyoruz da çıkmadı daha buralar anca güneş gördük Güneş sonrası çıkar diyorlar
Soğanla kavurmasıni yiyorlar burda ben en çok unlayip kızartmasıni yapıyorum bana daha lezzetli geliyor öylesi yanında ev yapımı yoğurt sahane oluyor
aynen öyle yaptım hamurlu ve çok güzel oldu denemeni tavsiye ederim şahane@tuzsuz_ruh bizim kizarttigimiz yıkandıktan sonra tuzunu atıp unluyorsun öyle kizartiyortursub krep hamurunda kıvam yapıp kızartması ni ben karnıbahar da yapıyorum sadece
Can mantarını balığını unladigin gibi unluyorum
Hangi mantardan? Nerde oturuyorsunuz? Bizim burdada çıktı turuncu turuncu mantar. Gerçi daha yiyemedik ama çıktı yani.Yok gülüm bu öyle bi mantar değil zehirli olmaz dün yedik zaten bişey olmadı
kavurmasını yaparız tost makinasında da közlenmiş gibi oluyor
Siboşumaynen öyle yaptım hamurlu ve çok güzel oldu denemeni tavsiye ederim şahane
Sıkıldın mı :)