- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.524
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki vakitlice oldu. Sen 3 gün 3 gece kutluyorsun zaten her daim kutlayabiliriz, Cumhuriyetin kuruluşunuKutlamalar erken başlamış
Dussuz köyde mantar avındaydı
Ne mantarı topladınDussuz köyde mantar avındaydı
Kaç seans gerekiyorsa yaptır canımm çok rahatlıyor insanBen bilmiyorum canım dedim ki böyle böyle sorunların var nasıl olacak falan filan ben ne kadar gerekiyorsa yapacağım dedi eşine de bana da 3 er tane yaptı
Bizim buralarda bu sezon çıkan bir mantar var kırmızı renkli çıntar deriz ondan bir kovaNe mantarı topladın
Bakmam mı cancagzımmm minik minik mis kokulular bakılmaz mıGel tabi 2 sine sen bakarsın 2 sine ben
amin ablacım sağolasın.
Cam mantarı denen mi Kanlıca da deniyormuşBizim buralarda bu sezon çıkan bir mantar var kırmızı renkli çıntar deriz ondan bir kova
Benimki vakitlice oldu. Sen 3 gün 3 gece kutluyorsun zaten her daim kutlayabiliriz, Cumhuriyetin kuruluşunu
Cam mantarı denen mi Kanlıca da deniyormuş
Biz de dolaştık buralarda geçen gün daha çıkmamış çok şanslısın ellerijle tiplamissin :))Eki Görüntüle 2201467 evet canım bu işte
yağmur yağdıysa çıkmıştır da sız yerını bilmiyor olabilirsiniz canım bilene sormak lazım biz öyle bulduk toprak kaza kaza eller gitti ama çok stres atıyor insan siz nasıl pişiriyorsunuzBiz de dolaştık buralarda geçen gün daha çıkmamış çok şanslısın ellerijle tiplamissin :))
Biz daha tadına bakamadik :))
Kanlıca mantarı. Özellikle kucuklerini arkası önlü Kızart. Harika oluyorBizim buralarda bu sezon çıkan bir mantar var kırmızı renkli çıntar deriz ondan bir kova
Bakmam mı cancagzımmm minik minik mis kokulular bakılmaz mı
Eki Görüntüle 2201467 evet canım bu işte
canım ben dün kızarttım küçükleri bir yumurta tuz karabiber sıcak su ve unla hamur yaptım krep hamuru gibi ona bulayıp kızarttım çok güzel olduuuuuKanlıca mantarı. Özellikle kucuklerini arkası önlü Kızart. Harika oluyor
Gunaydin canim:) nasil gecti dogum gunu:))
Kiz kendin topladysan dikkat et mantara zehirli filan olur Allah korusuncanım ben dün kızarttım küçükleri bir yumurta tuz karabiber sıcak su ve unla hamur yaptım krep hamuru gibi ona bulayıp kızarttım çok güzel olduuuuu
Evet öyle de yapıyorlar. Soganla da kavurabilirsin. Sonra domates biber ekleyip kavurabiliirsin. Mangal da da güzel oluyor :)canım ben dün kızarttım küçükleri bir yumurta tuz karabiber sıcak su ve unla hamur yaptım krep hamuru gibi ona bulayıp kızarttım çok güzel olduuuuu
Erken değilmi yaa nasıl oldun canım ?Değerli oylarınız için çok teşekkür ederim
@si_bel
ATTRAENTE
@emineee_e
@FAZLANAZLI
@puffy123
@LeYLa_21
@kurabik
@N e V a
@Samsonn
@detroasit
@FusRam
@Nurrcaneliff
@cIeopatra
@yuppii
@zeynepdemir-0735
@nhlbgm
@RainyMood
@H E
@orkidekaramel
@fattylamb94
@Selimiyeli
@Milenayy
@Yalnizkelebek
@hatice-yakup
@maylins
@sinkar
@Desdemona_61
@tugken
@monalazo
@Pembekoala35
@nevkaa
@Selmaal25
@Stardust__
@Platonikbaby
@neberuse
@Serp208
@nihaaal
@Denizindibindehatce
@tembelkarinca
@Mrs black
@gezegenfeza
@beri35
@Fobia
@Nadirmutlu
@Yusske
@Busrahiraugur
@Ozgenin annesi
@Tembel Koala
@Gelartikmelegim21
@dilzapek
@Anka_1808
@Azzkrc
@koksal66
@imkansizhayaller
@ruviss
@Ilkmelegim
@bilgecehersey
@canli anne
@Minikbirkedi
@Elf1996
@Asenaelf
@Dido3ab
Benden çıksın istedimErken değilmi yaa nasıl oldun canım ?