- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.578
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Polis eşiyim canımSiz necisiniz abla devlet memuru mu ?
Bana söz verirseniz etiket konusunda yardımcı olurum10 dk sürmez özelinize hazırlar yollarımOleyse kolaylik olmali, kural olmasada destek verenlere tesekkur etmek isterim..
Ama nasi yazcaz tek tek
Ben de seni tebrik ederim.Gece boş durmamışsıntbrk ederim
Afiyet şifa olsun Tuzsuz'umDussuz köyde mantar avındaydı
Canım çok geçmiş olsunYok canım, iyileşemedim
İyi akşamlarİyi akşamlar :))
Neyse yaparızPolis eşiyim canım
Bana söz verirseniz etiket konusunda yardımcı olurum10 dk sürmez özelinize hazırlar yollarım
Ben de seni tebrik ederim.Gece boş durmamışsın
Afiyet şifa olsun Tuzsuz'um
Canım çok geçmiş olsun
İyi akşamlar
O zaman yeni kategoride tekrar görüşmek dilekleriyleNeyse yaparız
MalesefSıkıldın mı :)
Iyi aksamlarİyi akşamlar :))
selam canımSelam hanımlar
Nasılsın canımMalesef
Iyi aksamlar
selam canım
Iyiyim canım, evde zaman geçirmeye çalışıyorum. Sen nasılsın ?Nasılsın canım
Ben de yeni oturdum:)Iyiyim canım, evde zaman geçirmeye çalışıyorum. Sen nasılsın ?
Dünyanın işini yapmışsın canım, ellerine sağlık. Afiyetle yiyin. Hepsini bir güne nasıl sığdırıyorsun maşallah yaaaBen de yeni oturdum:)
Sabah evi toparlayıp çocuklarla biraz dolaştık.Alışveriş yaptık:)
Sonra geldim ağlayan kek istediler onu yaptım.Yarın için sarma dolma yaptım:)Oğluma kitap okudum yeni oturdum:)
Bu sıra yine çok doluyum yetişmeye çalışıyorum:)Ütü kaldı size bakayım dedim:)
Buraya 8-8:30 gibi gelmek istiyorum:)
Kategoru yapacabilecegm biseyse seve seve yaoarm ablaO zaman yeni kategoride tekrar görüşmek dilekleriyle
Elim çabuk canım3 gündür tatilde dünyanın işini yaptım.Çok şükürEnerjik biriyim yoksa yetiştiremem.Aklım bir de burada kalıyor:)Dünyanın işini yapmışsın canım, ellerine sağlık. Afiyetle yiyin. Hepsini bir güne nasıl sığdırıyorsun maşallah yaaa
Tabi ki uygun olursa katılırsın :)Çenen ile yardım edersin ödeşirizCidden hatırlat ben sana etiket konusunda yardımcı olayım:)Kategoru yapacabilecegm biseyse seve seve yaoarm abla
Yok canım yarın gece 12 oldu mu yarışma biter:)Yarışma sonuçlandı mı?
Yeni kategori ne olur senceYok canım yarın gece 12 oldu mu yarışma biter:)
Tabiki ablacm her zamanTabi ki uygun olursa katılırsın :)Çenen ile yardım edersin ödeşirizCidden hatırlat ben sana etiket konusunda yardımcı olayım:)
Bu soruyu sorabileceğin en son kişi benimSer veririm sır vermemYeni kategori ne olur sence
Benim için kolay merak etme:)Cepten cidden zor oluyor:)Tabiki ablacm her zaman
Vaalla çok sevinirim abla yaa kav gndur onu düşünüyorum
Ayy pardon yaa:) inan kime neyi sorduğumun farkında değilim :)))Bu soruyu sorabileceğin en son kişi benimSer veririm sır vermem