Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Çok teşekkür ederim canım:KK68:Deneyip beğenmen ayrı bir güzel oldu:KK19:
Rica ederim canım.
Görüntüsü çok güzeldi,deneyeyim dedim agizda dağılan çok lezzetli kurabiyelerimiz oldu,ben üstüne fındıklı çikolata eritip koydum ,aceleden delikleri de parmağımla yaptım hatta dedimki böyle daha pratik olur ama (tabi kapandı pişerken büyük olçude :KK66: )bir dahaki yapışımda kesinlikle senin yolundan giderim,ailece severek tükettik. Kızım tam bir kurabiye canavarı zaten,hazırda almak istemiyorum,belli başlı tariflerim vardı yaptığım,senin kurabiyelerde o kadar güzeldi ki tariflerin arasına eklendi. Ben hep yaparım bunu artık fırsat bulursam tabi. Hatta kızıma bile yaptırabilirim,seviyor uğraşmayı. Hamuru hazırlar veririm o sekillendirip şekere bular. :rolleyes:
Bol sans tekrardan :KK19::KK37:

Rica ederim canım.
Görüntüsü çok güzeldi,deneyeyim dedim agizda dağılan çok lezzetli kurabiyelerimiz oldu,ben üstüne fındıklı çikolata eritip koydum ,aceleden delikleri de parmağımla yaptım hatta dedimki böyle daha pratik olur ama (tabi kapandı pişerken büyük olçude :KK66: )bir dahaki yapışımda kesinlikle senin yolundan giderim,ailece severek tükettik. Kızım tam bir kurabiye canavarı zaten,hazırda almak istemiyorum,belli başlı tariflerim vardı yaptığım,senin kurabiyelerde o kadar güzeldi ki tariflerin arasına eklendi. Ben hep yaparım bunu artık fırsat bulursam tabi. Hatta kızıma bile yaptırabilirim,seviyor uğraşmayı. Hamuru hazırlar veririm o sekillendirip şekere bular. :rolleyes:
Bol sans tekrardan :KK19::KK37:
Ellerine sağlık canım:kk77:Prensese ve size afiyet olsun:KK200:Ben sunum için şık olsun diye kahvaltı çikolatası kullandım:)Geçen hafta tekrar yaptım üzerine çikolata eritip döktüm:)Benim çocuklarda çok seviyor:)Başka kurabiye günlerce bitmiyor bu 2 gün sürmüyor:)
Aynen parmakla delince olmuyor mutlaka başka bir şeyden yardım almamız lazım:)
Maşaallah prensese:nazar:
Teşekkür ederim:KK200::KK15:

X