- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.631
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladmHerkesin işi gücü var
İyi Pazar’lar kızlar
Nasılsın canım?
İyi şükür ev ahalisi kendi halinde takılıyor bir bakayım dedim ortalık sakinken burası da da pek ıssız ://Nasılsın canım?
Selammmmm
slm kızlar, hayırlı pazarlarİyi Pazar’lar kızlar
Aynen öyle canım, haftasonu olunca böyle oluyor.İyi şükür ev ahalisi kendi halinde takılıyor bir bakayım dedim ortalık sakinken burası da da pek ıssız ://
Selam canım, nasıl gidiyor bekleme işi 3. günündesinslm kızlar, hayırlı pazarlar
Aynen öyle san nasılsın neler yapıyorsunAynen öyle canım, haftasonu olunca böyle oluyor.
Zaman hiç geçmiyor, evde sıkıldım. Gece rüyamda idrar testi yapmıştım, çift çizgi çıkmıştı. Az daha gerçekten idrar testi yapıyordum evet 3 gün olduSelam canım, nasıl gidiyor bekleme işi 3. günündesin
Kusura bakma çok anlamıyorum bu işlerden. Tedavi mi görüyorsun? Allah gönlüne göre versin inşallahZaman hiç geçmiyor, evde sıkıldım. Gece rüyamda idrar testi yapmıştım, çift çizgi çıkmıştı. Az daha gerçekten idrar testi yapıyordum evet 3 gün oldu
Tedavinin başında 3 beşik görmüştüm ya, gerçekten geriye 3 embriyo kaldı
Rüyalara bende inanırım ama çok rüya görmek belki de gördüklerimi hatirlamiyorumZaman hiç geçmiyor, evde sıkıldım. Gece rüyamda idrar testi yapmıştım, çift çizgi çıkmıştı. Az daha gerçekten idrar testi yapıyordum evet 3 gün oldu
Tedavinin başında 3 beşik görmüştüm ya, gerçekten geriye 3 embriyo kaldı
Evet canım, tüp bebek tedavisi görüyorum. Şuanda gebelik testi için bekliyorum :)Kusura bakma çok anlamıyorum bu işlerden. Tedavi mi görüyorsun? Allah gönlüne göre versin inşallah
Test yapmak için mi bekliyorsun? Ben olsam dayanamazdım :) Alırdım eczaneden :)Evet canım, tüp bebek tedavisi görüyorum. Şuanda gebelik testi için bekliyorum :)
Amin canım, Allah razı olsun.
benim rüyalarım çıkıyor bazenRüyalara bende inanırım ama çok rüya görmek belki de gördüklerimi hatirlamiyorum
Evde var 4 tane test ama çıkmaz korkusu var mecbur kan testi için 6 Kasım ı bekliycem :)Test yapmak için mi bekliyorsun? Ben olsam dayanamazdım :) Alırdım eczaneden :)
Çifter çifter gelsin inşallah
Bana malum olur rüyada görmm direk ağzından çıkar olacak olanbenim rüyalarım çıkıyor bazen
1 hafta kalmış çabucak geçer merak etme.Evde var 4 tane test ama çıkmaz korkusu var mecbur kan testi için 6 Kasım ı bekliycem :)