- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Allahın işi işte, malum ediyor. Genelde sabaha karşı gördüğümüz rüyalar çıkıyorBana malum olur rüyada görmm direk ağzından çıkar olacak olan
Inşallah canım1 hafta kalmış çabucak geçer merak etme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahın işi işte, malum ediyor. Genelde sabaha karşı gördüğümüz rüyalar çıkıyorBana malum olur rüyada görmm direk ağzından çıkar olacak olan
Inşallah canım1 hafta kalmış çabucak geçer merak etme.
Bunlar ne yarabbim, kıyamet alametleri hep bunlarEki Görüntüle 2201347 TV Eki Görüntüle 2201347 Eki Görüntüle 2201348 babet patlıcan Eki Görüntüle 2201349 yeni gelin mısır sunumu
Aaaa öyle deme kocisko için sunumBunlar ne yarabbim, kıyamet alametleri hep bunlar
Herkesin var kociskosu, ben böyle bir sunum yaptığımı hatırlamamAaaa öyle deme kocisko için sunum
Aynen öyle san nasılsın neler yapıyorsun
Zaman hiç geçmiyor, evde sıkıldım. Gece rüyamda idrar testi yapmıştım, çift çizgi çıkmıştı. Az daha gerçekten idrar testi yapıyordum evet 3 gün oldu
Tedavinin başında 3 beşik görmüştüm ya, gerçekten geriye 3 embriyo kaldı
Geçmiş olsun canımBiraz rahatsızım, yatıyorum canım.
başka çarem yok zati
İdrar testi için 4-5 gün daha bekle canım
Allahım, gözlerimi kaybettimEki Görüntüle 2201347 TV Eki Görüntüle 2201347 Eki Görüntüle 2201348 babet patlıcan Eki Görüntüle 2201349 yeni gelin mısır sunumu
sanat yapmışlar resmen, sanatAllahım, gözlerimi kaybettim
sanat yapmışlar resmen, sanatAllahım, gözlerimi kaybettim
Eki Görüntüle 2201347 TV Eki Görüntüle 2201347 Eki Görüntüle 2201348 babet patlıcan Eki Görüntüle 2201349 yeni gelin mısır sunumu
Hepinize bol şans.
Ben Elmas kurabiyeden yana kullandım oyumu zira denedim ve tarifi kaydettim,çok lezzetli olmuştu,severek yedik. Hatta yarım ölçü yapmıştım,fazla yapmadığıma pişman oldum.
Ellerine sağlık Nevreste
teşekkür ederizEllerinize sağlık hanımlar
SaolunEllerinize sağlık hanımlar
TeşekkürlerHepinize bol şans.
Ben Elmas kurabiyeden yana kullandım oyumu zira denedim ve tarifi kaydettim,çok lezzetli olmuştu,severek yedik. Hatta yarım ölçü yapmıştım,fazla yapmadığıma pişman oldum.
Ellerine sağlık Nevreste
Çok teşekkür ederim canımDeneyip beğenmen ayrı bir güzel olduHepinize bol şans.
Ellerine sağlık Nevreste
Çok mu yoğunsunburdayım
Amin cnm cumlemizinkiniHimm yine buyuklermis
Allah bagislasn