- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buralardayım abla bakıp kaçıyorum :) yatılı misafirlerim var yarın akşama hazırlık temizlik o uğraşlar içindeyim
Allah kolaylık versinBuralardayım abla bakıp kaçıyorum :) yatılı misafirlerim var yarın akşama hazırlık temizlik o uğraşlar içindeyim
ben pro oldum olmayanlar klavyeye asılsın1500 sayfa olması lazım
Ben yeni kategori açılır açılmaz hazmedeceğini düşünüyorum
Hosbulduk boncuum bende ozledim valla :) nasilsin:))Biz ortada kalırız
Çok memnun oldum
Oyun için çok teşekkür ederim
Tontriko'm gelmiş hoşgelmişÇok özledim
Prensesin doğum günü kutlu olsun canım Allah kolaylık versin
Afiyet olsun
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah
Hepimiz yeni kategoriye hazmetmiş olarak girdik değil mi NevoşumBen yeni kategori açılır açılmaz hazmedeceğini düşünüyorum
Hayırlısı canımBurada ol yeter ben senin yerine yaparım
Bilemedim
İyiyim canım sağolSürekli seni andıkNiye uslu durmuyorsunHosbulduk boncuum bende ozledim valla :) nasilsin:))
En çok ben hazmettimHepimiz yeni kategoriye hazmetmiş olarak girdik değil mi Nevoşum
Aynen onun şimdi görümcecigi geldi misafir, meşgul gelemezByNkoaLa taş geldi yakala
Görüntüleme 100K olunca proluk verilmişti katılımcılara, şimdi daha fazlası lazım.1500 sayfa olması lazım
Gayet usluydunda nevos:)) mune pusuda bekliyomus az bi yasak konulara girsinde banlayim diyee:)) bi gittim geldim kus yuvasi one gecmis benim tarif bile 9 oy almis hayret:))İyiyim canım sağolSürekli seni andıkNiye uslu durmuyorsun
En çok ben hazmettim
Nevreste banlanmasının suçlusu olarak beni ilan etti tontriGayet usluydunda nevos:)) mune pusuda bekliyomus az bi yasak konulara girsinde banlayim diyee:)) bi gittim geldim kus yuvasi one gecmis benim tarif bile 9 oy almis hayret:))
Aynen onun şimdi görümcecigi geldi misafir, meşgul gelemez
Koala için yapmalıyızGörüntüleme 100K olunca proluk verilmişti katılımcılara, şimdi daha fazlası lazım.
Yorumda 14000 küsürdü geçen kategoride, 15000 ü aşmamız lazım