- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Çok çekişmeli gidiyorYaaa ben nasil gormedim ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok çekişmeli gidiyorYaaa ben nasil gormedim ya
Birincilige gidiyosun cnm hayirli olsun
Ekrandaki hata göstergesini internette araştırdımda, en az 400 Nevoşum eşimde maaşa kadar sabredelim dedi, bekleyeceğiz 3 güncük.O bile çok
Ya evet artik cok talep ve tarif varuzulyi mi sevineyi mi bilmiyorumÇok çekişmeli gidiyor
Tamam bu kategori öyle olsun:)Teşekkür edetim canim ama artık kaybettim
Fark fazla ve kapanmaz...
Ara vereceğim biraz
Çenemle destek olurum size
Haftaya ısınacakmış inşaallah öyle olurEkrandaki hata göstergesini internette araştırdımda, en az 400 Nevoşum eşimde maaşa kadar sabredelim dedi, bekleyeceğiz 3 güncük.
Birde tepelere kar yağdı, soğuğu vuruyor
Yapma ya oyleymis bende de ne goz var ben seni saniyordumTeşekkür edetim canim ama artık kaybettim
Fark fazla ve kapanmaz...
Ara vereceğim biraz
Çenemle destek olurum size
Çok şükür İmkan olursa masanın resmini isteriz:)
Yeni kategorimize katılım çok olmaz:)En fazla 20Ya evet artik cok talep ve tarif varuzulyi mi sevineyi mi bilmiyorum
Yapma ya oyleymis bende de ne goz var ben seni saniyordum
Masa başına mutlaka toplanırsınız.Resmler çekilir 1 tanede masayı çek çaktırmadanInşallah canim...
Herşey süper lezzetli oldu...
Biraz kalabalik olacagiz...
8-9 cocuk var...
O hengamede çekebilirim inşallah
Vallaaaa mi ya desene meraktan uyutmican beniYeni kategorimize katılım çok olmaz:)En fazla 20
Öyle umuyorum bakalım:)Vallaaaa mi ya desene meraktan uyutmican beni
Canim su barina baktin mi kac yaziyorEkrandaki hata göstergesini internette araştırdımda, en az 400 Nevoşum eşimde maaşa kadar sabredelim dedi, bekleyeceğiz 3 güncük.
Birde tepelere kar yağdı, soğuğu vuruyor
Baktım herşeyine canım,fan motorunda sorun olduğuna dair kod var ekranındaAaa yarın alır
Burda
bizim peteklerde ısıtmıyordu. Kombi bar seviseyi düşmüş. 1.5 ile 2 arası olması lazım. Ona bakın canım, bizim geçen yıl da olmuştu. Netten bakıp ayarladim, şimdi ısınıyor
kimseye demem aramizdaÖyle umuyorum bakalım:)
Tamam bu kategori öyle olsun:)
Hahahahah o isi virusla spamla hallederik
Kazende senin gibi görüp bana madalya verse ne güzel olur
C6 hata kodu, internetten baktım fan motoruna sıkışmış liracıklarHadi bakalim kac para sikismis arasina baktin mi peki hata kodu veriyor mu veya su basincina baktin mi o dusuncede isitmaz hicbisey
Resetledin mi pekiBaktım herşeyine canım,fan motorunda sorun olduğuna dair kod var ekranında