- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Bizi beğenmedilerGayet usluydunda nevos:)) mune pusuda bekliyomus az bi yasak konulara girsinde banlayim diyee:)) bi gittim geldim kus yuvasi one gecmis benim tarif bile 9 oy almis hayret:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizi beğenmedilerGayet usluydunda nevos:)) mune pusuda bekliyomus az bi yasak konulara girsinde banlayim diyee:)) bi gittim geldim kus yuvasi one gecmis benim tarif bile 9 oy almis hayret:))
Hoşgeldin canımArtık buralardasın değil mi Kurabiye yaptım kaybolayım demeyeceksin
Sen ne yapmışsınNevreste banlanmasının suçlusu olarak beni ilan etti tontri
Ilk degil sonda olmayacak:)) kendi adima yani:))Bizi beğenmediler
Sabaha kadar mesai yapsınKoala için yapmalıyız
Nazarım değmişmişmişmişSen ne yapmışsın
Genelde sana cananla tontisin nazari degiyordu, şimdi tam tersi oldu boşverNazarım değmişmişmişmiş
Geçen kategoride 2.oldunPro üyeliğin sana 2. olduğun için verildi:)Ilk degil sonda olmayacak:)) kendi adima yani:))
Genelde sana cananla tontisin nazari degiyordu, şimdi tam tersi oldu boşver
Neyse görümcesi gelmiş idare edelimSabaha kadar mesai yapsın
Uslu durmuyor sonra suçu sana atıyorNazarım değmişmişmişmiş
Evet dogru .. o kategoriye katilim daha azdi.. bunda cok fazla.. keklerdede coktu gozum korkmustu:))Geçen kategoride 2.oldunPro üyeliğin sana 2. olduğun için verildi:)
Önümüzdeki kategori yine öyle olacak:)İlklere girmek kolay olabilirEvet dogru .. o kategoriye katilim daha azdi.. bunda cok fazla.. keklerdede coktu gozum korkmustu:))
Hadi Canan’ın gözü mavi, nazarı olur. Benimki nazar etmezGenelde sana cananla tontisin nazari degiyordu, şimdi tam tersi oldu boşver
Iftiranin kurusu yaşı olmaz, fasulye mi buKuru iftira
Iyi bari, % 50 şarjım var. Feda olsun ByNkoaLa yaNeyse görümcesi gelmiş idare edelim
Olabilir tabiide :) kategori neydi:))Önümüzdeki kategori yine öyle olacak:)İlklere girmek kolay olabilir
Aynen öyleUslu durmuyor sonra suçu sana atıyor
Sade mavi gozle olmuyoki o dedigin:)) gene dinden iceri atmasin beni mune:)) nazar mazar diyozda:))Hadi Canan’ın gözü mavi, nazarı olur. Benimki nazar etmez
benimki hiç değmezHadi Canan’ın gözü mavi, nazarı olur. Benimki nazar etmez
Dünya Mutfağı olacakmışOlabilir tabiide :) kategori neydi:))