Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah sorun çıkarmazKendi servisini çağırdık canım.
Eski evimde Demirdöküm kombi kullanıyorduk, 8 sene gık demedi.
Kombi fiyatlarına baktımda
Benimde obir evdeki demirdokumdu 10 sene tik demedi buda Allahtan demirdoum actim simdi isindi ev boschda yedek parcasi cok pahaliKendi servisini çağırdık canım.
Eski evimde Demirdöküm kombi kullanıyorduk, 8 sene gık demedi.
Kombi fiyatlarına baktımda
İnşallah 400-500 le yırtarızİnşaallah sorun çıkarmaz
O bile çokİnşallah 400-500 le yırtarız
Sağolasın canım
Ayyyy meraklanalim deniz urunleri olsun bari bu ara paluklarrr tazedurHenüz belli değil olsada söylemem:)
Bitti mi işlerin:)
Geldim...
Evet canım öyleymiş, bakımda öğrendik bizdeBenimde obir evdeki demirdokumdu 10 sene tik demedi buda Allahtan demirdoum actim simdi isindi ev boschda yedek parcasi cok pahali
Bakalım ne olacak:)Ayyyy meraklanalim deniz urunleri olsun bari bu ara paluklarrr tazedur
Birincilige gidiyosun cnm hayirli olsun
Geldim...
Aaa yarın alırUnutmuş, bende kendini de unut dedim ve telefonu kapadım
Burda
bizim peteklerde ısıtmıyordu. Kombi bar seviseyi düşmüş. 1.5 ile 2 arası olması lazım. Ona bakın canım, bizim geçen yıl da olmuştu. Netten bakıp ayarladim, şimdi ısınıyorBiz sözde 2-3 hafta evvel bakım yaptırdık, birden gitti kombi. Ne sıcak su var ne de petekler çalışıyor Servisten şüpheleniyorum
Kuş yuvası 1.liğe gidiyorBirincilige gidiyosun cnm hayirli olsun
Bitti mi işlerin:)
Hadi bakalim kac para sikismis arasina baktin mi peki hata kodu veriyor mu veya su basincina baktin mi o dusuncede isitmaz hicbiseyEvet canım öyleymiş, bakımda öğrendik bizde
Bakım fiyatı bile farklı
Hoşgeldin canımAaa yarın alır
Burda
bizim peteklerde ısıtmıyordu. Kombi bar seviseyi düşmüş. 1.5 ile 2 arası olması lazım. Ona bakın canım, bizim geçen yıl da olmuştu. Netten bakıp ayarladim, şimdi ısınıyor
Çok şükür İmkan olursa masanın resmini isteriz:)Evet bitti:))
Çocukları da banyosunu yaptırdım
Odadayız uyuyacaklar sonunda
Yaaa ben nasil gormedim yaKuş yuvası 1.liğe gidiyor