Yok zaten takmiyorum canım. Baktım battı, eşim iki siler. Zaten yağmur falan yağıyor, çamur oluyorNeyse bacım, hiç kendini strese sokma bu dönemde. Böyleleri yüzsüz olur, canını sıktığınla kalırsın.
Sabahtan beri mutfakta yemek yapıyor, gorende evde 20 kişiye yemek yapar zanneder
Azcik halden anlasinlarSabahtan beri mutfakta yemek yapıyor, gorende evde 20 kişiye yemek yapar zannederevin açık olan yerlerini sildi ev hanımlarına emeklilik şart diyor
Evet canım :))Tenceresiz kaldim anne hacamatmı yaptırdın camım
Ben bilmiyorum canım dedim ki böyle böyle sorunların var nasıl olacak falan filan ben ne kadar gerekiyorsa yapacağım dedi eşine de bana da 3 er tane yaptıCanım normalde 3 yapılmaz beline karaciğere kalbin arkasına kürek kemiklerinin üstüne omuzlara boyuna toplamda bi 10 tane falan yapılması gerekiyor
Bende öyle diyorum zatenAzcik halden anlasinlar
Benimki hayatta can silmez gören olur diye
Benimki hayatta can silmez gören olur diye
Mecbur yapacak, başka çaresi yok
Valla yine sanslisin canmm
Hahaaha kız nerdesin senVay ben bile oy almisim:))yasminsay kiz nazarin degdi ellaam ne goz varmis : (
Daha 3. günden bu raddeye geldiyse, tamamdırSabahtan beri mutfakta yemek yapıyor, gorende evde 20 kişiye yemek yapar zannederevin açık olan yerlerini sildi ev hanımlarına emeklilik şart diyor
Hoşgeldin tontiVay ben bile oy almisim:))yasminsay kiz nazarin degdi ellaam ne goz varmis : (
Su kadar banlanmadin dediler.. dedikleri gibi ucurdu mune beni sagolsun: (Hahaaha kız nerdesin sen
BencedeeeeMecbur yapacak, başka çaresi yok
Hosbulduk csnim yillardir grlmiyom buraya sanki:))Hoşgeldin tonti
Ben mavi gözlü değilim ki kem gözlü olayımVay ben bile oy almisim:))yasminsay kiz nazarin degdi ellaam ne goz varmis : (