- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
Afiyet olsun kuzum yaptik biz de o isiBalkonda çay içiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun kuzum yaptik biz de o isiBalkonda çay içiyorum
Nevoşa vermişGünaydın
Kime verdin oyunu ?
Sağolasın bacım, size de afiyet olsunAfiyet olsun kuzum yaptik biz de o isi
Baktım az da bulamadımArayan bulsun
Kuzum gunaydin nasilsin?
Afiyet olsun canımBalkonda çay içiyorum
aaaa bak görüyor musun ? Bide beni kandırıyordu
Nevoşa vermiş
Ben de oturuyom bisuru is var... ama tembellik super:)Baktım az da bulamadım
Iyiyim canım, evde zaman dolduruyorum. Sen nasılsın
Sağolasın bacımAfiyet olsun canım
aaaa bak görüyor musun ? Bide beni kandırıyordu
Anam senin is çok. Şimdiden yapmaya başla. Kolay gelsinBen de oturuyom bisuru is var... ama tembellik super:)
Aksama dugun var gitmisken sacimi da boyatiyim dedim.. kas biyik
Camasir yemek temizlik hangi birine yetissem bilemedim..
Oyumu sana verecektim demişti yaSağolasın bacım
Kandırdı mı seni
Sagol bebisim ama 'verecektim' kacirdin dedim..Anam senin is çok. Şimdiden yapmaya başla. Kolay gelsin
Gorgusuzler her yerde kuzum napcan..Üst kat komşuma sinir oluyorum. Ben camları silmisim. Kendi camını suyla şakır şakır yıkıyor, alttakini hiç düşünmüyor
Zaten hep kaçıran ben oluyorumSagol bebisim ama 'verecektim' kacirdin dedim..
Yazın balkonda kahvaltı yapıyoruz, pat pat halı silkeliyor az önce soylendim camdan inşallah duymusturGorgusuzler her yerde kuzum napcan..
Ayy, boğazlardımÜst kat komşuma sinir oluyorum. Ben camları silmisim. Kendi camını suyla şakır şakır yıkıyor, alttakini hiç düşünmüyor
Laftan anlamıyor kiAyy, boğazlardım
Ben en ustte oturuyorum..Yazın balkonda kahvaltı yapıyoruz, pat pat halı silkeliyor az önce soylendim camdan inşallah duymustur
Bende temizlikte halıları kaldıranlardandım, fakat artık yapamıyorum.Yazın balkonda kahvaltı yapıyoruz, pat pat halı silkeliyor az önce soylendim camdan inşallah duymustur
Iyi o yönden şanslı sayılırsınBen en ustte oturuyorum..
Yani empati yapacaksın. Ben camları su ile yikasam alt kattakinin camları batacak. ama sağolsun üstteki kimseyi düşünmüyorBende temizlikte halıları kaldıranlardandım, fakat artık yapamıyorum.
Önceden en alt katta oturuyordum, şimdi benim altımda kat var, yazıktır ve hakka girmektir bu. Ki ben hayatımda apartmanda oturmamıştım.
Neyse bacım, hiç kendini strese sokma bu dönemde. Böyleleri yüzsüz olur, canını sıktığınla kalırsın.Iyi o yönden şanslı sayılırsın
Yani empati yapacaksın. Ben camları su ile yikasam alt kattakinin camları batacak. ama sağolsun üstteki kimseyi düşünmüyor