- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
Sanki yıllar oldu aynen özledikHosbulduk csnim yillardir grlmiyom buraya sanki:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki yıllar oldu aynen özledikHosbulduk csnim yillardir grlmiyom buraya sanki:))
Tabi sen rahat durdun, dinî konulara girmedin. BDV’de yorum yapmadın...Su kadar banlanmadin dediler.. dedikleri gibi ucurdu mune beni sagolsun: (
Gercekten su 4 gunde ne yasadiysam cok uzun geldi :))Sanki yıllar oldu aynen özledik
Girdim ya hep su sacma sapan bekaret mevzusu bananeyse.. isteyen bakire olsun isteyen diktirsinTabi sen rahat durdun, dinî konulara girmedin. BDV’de yorum yapmadın...
Hep Yasmin suçlu, hep
İşte, sa-na-neeee Ocak ayına kadar ban almaman lazımken, tutamadın parmaklarınıGirdim ya hep su sacma sapan bekaret mevzusu bananeyse.. isteyen bakire olsun isteyen diktirsin
Uzak durmuyorsnz ki bdv denGercekten su 4 gunde ne yasadiysam cok uzun geldi :))
Gene giderim yakinda:))İşte, sa-na-neeee Ocak ayına kadar ban almaman lazımken, tutamadın parmaklarını
Duramiyorum artik banlanabilirim rahatca.. nasilsa aralik ayi olmadi cezam kalkmiyo : (Uzak durmuyorsnz ki bdv den
Şimdi birşey derdimde, neyssseGene giderim yakinda:))
De de:))Şimdi birşey derdimde, neyssse
Uslu durDuramiyorum artik banlanabilirim rahatca.. nasilsa aralik ayi olmadi cezam kalkmiyo : (
DemiycumDe de:))
Nasılsın bacım
O benden kötü, evde nefes aldırmıyorDaha 3. günden bu raddeye geldiyse, tamamdır
nazara mı geldin yani senin ne işin var bakire mi değil mi aha böyle gönderirler seni isteSu kadar banlanmadin dediler.. dedikleri gibi ucurdu mune beni sagolsun: (
Napyon kız, kaynananı buldun, bizi unuttun
Nasılsın bacım
Gondersinler:)) gene gelirim:))O benden kötü, evde nefes aldırmıyor
nazara mı geldin yani senin ne işin var bakire mi değil mi aha böyle gönderirler seni iste
Napyon kız, kaynananı buldun, bizi unuttun