- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
Est ondan hak mi olurHakka girmiyim dedim korktum
Begenmene sevindim,
Teşekkür ederim zorla baktırmışım gibi oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Est ondan hak mi olurHakka girmiyim dedim korktum
Begenmene sevindim,
Yook valla zorla bakmadimm merak ettim ozellikle girdim baktim senin sayfanada girdim ve bi begeni attimHakka girmiyim dedim korktum
Begenmene sevindim,
Kafa karıstırmısım gibi oldu ya ondan,Est ondan hak mi olur
Cok tesekkurler :)Yook valla zorla bakmadimm merak ettim ozellikle girdim baktim senin sayfanada girdim ve bi begeni attim
Ahahha biseycik olmazdı bnm acmdan içini rht tutKafa karıstırmısım gibi oldu ya ondan,
Genelde bakıyorum oy kulanıldıktan sonra saka yapıyorum
Deli yaaAhahha biseycik olmazdı bnm acmdan içini rht tut
Diger rakiplerim saçımı başımı Yolarlar benim vallaAhahha biseycik olmazdı bnm acmdan içini rht tut
Ben seni savunurm üzülmeDiger rakiplerim saçımı başımı Yolarlar benim valla
TamamBen seni savunurm üzülme
Hunili deDeli yaa
Hunilim benim ahahahHunili de
Sağol canım benim inşallah. 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi.İnşallah güzel haberini alırız canım. Kaçıncı gün embriyosu ? İnşallah ikisi de tutunur
Sağol canım, Allah razı olsun :)Ikiside sımsıkı sarilsin insallah sana :))
Sağol canım, Rabbim sizede nasip etsinC A N O transferin olmus ya
Umarım inşallah hayirli güzel sonuc alirsin. Test gununu heyecanla bekliyorum.
Bebişkooo geçen yumurta mı toplandı senden transfer oldu mu ki nasılsın diye soruyor nevoş
Sağol canım, Allah razı olsunAnam bunu şimdik gördüm hadi hayırlısı inşallah Allah yardımcın olsun
canımsın, Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün.Biraz zor, milyonda 1 ihtimal, fakat olmayacak şey değil tabiki.
İkiz olsun yeter bacım, fazlası riskli olur. 1 tane de zuzusu var zaten, ona kardeş-can gelsin, sağlıkla gelsin yeter bacım
Tabiki Allah sağlıklı versin de tek olsa da olur 4 üz kısmı az canımın yüreğini hoplatmak içindi
Bilmiyorum farklı olabilir ama ehil biri evet 3 hocası var ders aldığı onlaradır danışarak yapıyor tedavi amaçla olanları zaten amin Allah razı olsun sırada kafadan var inşallah reset atcam beynime
Ya acaba kupalar mı farklı?
En fazla 5 derdi bize abla.
Yapan bilinçli ehil biriyse zaten sıkıntı yok.
Allah şifa versin ne için yaptırdıysan ayrı ayrı ❤
Korkma ben gelirim bakmayaSağol canım benim inşallah. 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi.
Sağol canım, Allah razı olsun :)
Sağol canım, Rabbim sizede nasip etsin
Sağol canım, Allah razı olsun
canımsın, Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün.
Hadi hayırlısı olsun canım, Allah gönlüne göre versinSağol canım benim inşallah. 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi.
Sağol canım, Allah razı olsun :)
Sağol canım, Rabbim sizede nasip etsin
Sağol canım, Allah razı olsun
canımsın, Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün.