- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
Ben niye onları hamsi gibi gördüm
Bende ona güvenerek baliksa dedim sanki birinde kılçık vardı :/// ahahahaBalık mı
Kurbağa kurbağa
tamam ama yiyebilirsin artık canım biz 3 gün yapıyoruz diyeti geçen hafta bende yaptırdım kasımda tekrear yaptırıcam kafadanHacamat yaptırdım ve çok rahatladım bugün 4. Gün hayvansal gıda yemiyorum iki gün daha yemeyeceğim ://
İkisi de kabulümdürkıymalı severim ben bide pattisli yaparık vejeteryan olana bide vip olanlara havyarlı
Uzunçarşı balık pazarı yolu görünmüş sanaBen niye onları hamsi gibi gördüm
öyle zaar yiyene sormak lazım özellikle büyük şehir p..klu deresi olunca tadından yenmiyormuşDerenin p...klu olmasından mı geliyor lezzeti
Ben sırttan yaptırdım inanılmaz rahatladı sırtım tekrarlarsa yine yaptıracağım o kadar kötü imiş ki benimki hacamat bitti eve geldim eşime dedim sırtıma bişey batıyor baksanatamam ama yiyebilirsin artık canım biz 3 gün yapıyoruz diyeti geçen hafta bende yaptırdım kasımda tekrear yaptırıcam kafadan
Dün aldık temizleyip dondurucuya attım, genişş bir zamanda pişireceğim balığı kısa zamanlara sığdırmayı sevmiyorumUzunçarşı balık pazarı yolu görünmüş sana
Bende cumartesi günü alacağım sadece balık yiyeceğim çok açım beben gidiyorum ekmegimin arasına helva .koyam bariDün aldık temizleyip dondurucuya attım, genişş bir zamanda pişireceğim balığı kısa zamanlara sığdırmayı sevmiyorum
kan çıktıysa iyi çıkmazsa tıkalı 3 ay sonra tekrar yaptır büyük alimler 3 ayda bir yaptırırmış kan verince temiz kandan gidiyor hacamatta deri altındaki toksik kan gdiyor ben hacamattan sorumlu devlet bakanı oldum resmen etrafımdan çok yaptıran varBen sırttan yaptırdım inanılmaz rahatladı sırtım tekrarlarsa yine yaptıracağım o kadar kötü imiş ki benimki hacamat bitti eve geldim eşime dedim sırtıma bişey batıyor baksana
Hala kan pıhtısı çıkmış sonrasında kurumuş o batmış yok böyle bir rahatlık
İlk defa Kızılay a kan bağışında da böyle bı rahatlık gelmişti ..
İnsanımız kan verip faydasını görse sırf kendi için bile verir aslında ://
Hepimizde bir karın guruldaması oldu sanki duydumBende cumartesi günü alacağım sadece balık yiyeceğim çok açım beben gidiyorum ekmegimin arasına helva .koyam bari
ne balığı aldın çinekop süper oluyor şu araDün aldık temizleyip dondurucuya attım, genişş bir zamanda pişireceğim balığı kısa zamanlara sığdırmayı sevmiyorum
Hatta benim sürekli yaotirdigimi düşündü sanırım diğerlerinden az çıktı çünkü görmedim ben çıkanı ama çok rahatladım kürek kemiklerimin arası açıyordu tam da oraya yaptırdı zaten şifa için bile oraya yapılıyormuşkan çıktıysa iyi çıkmazsa tıkalı 3 ay sonra tekrar yaptır büyük alimler 3 ayda bir yaptırırmış kan verince temiz kandan gidiyor hacamatta deri altındaki toksik kan gdiyor ben hacamattan sorumlu devlet bakanı oldum resmen etrafımdan çok yaptıran var
Benim herifte yarın arkadaşının yanına gitmeye niyetli, 3-4 gün denizde olacak sanırım. Pazara gitte balık bak dedim, kasayla getireceğim gerek yok şimdi dediDün aldık temizleyip dondurucuya attım, genişş bir zamanda pişireceğim balığı kısa zamanlara sığdırmayı sevmiyorum
Uskumru aldım canım tazeydi kaçırmıyım dedimne balığı aldın çinekop süper oluyor şu ara
Allah kolaylık versin şimdiden temizlerkenBenim herifte yarın arkadaşının yanına gitmeye niyetli, 3-4 gün denizde olacak sanırım. Pazara gitte balık bak dedim, kasayla getireceğim gerek yok şimdi dedi
Ahahahaha ben öyle gidiyor yaa diyorum çok doluysan dondurucu sipariş edelim bakıyorum cvp yokBenim herifte yarın arkadaşının yanına gitmeye niyetli, 3-4 gün denizde olacak sanırım. Pazara gitte balık bak dedim, kasayla getireceğim gerek yok şimdi dedi
Hazırı yemekten başkasından anlamazAllah kolaylık versin şimdiden temizlerken
Herifin de yardım etsin sana kasa diyor
Öyle balık tutma değil canım, bildiğin gırgırla çıkıyorlar. Tam balıkçılık yapan kişilerle yaniAhahahaha ben öyle gidiyor yaa diyorum çok doluysan dondurucu sipariş edelim bakıyorum cvp yok
Eve geliyorum diye arıyor yağı kizdirayum mi diyorum balık yok diyor
tarama için sünnet olduğu için sırta yapılıyor şifa için tıkalı yerlereHatta benim sürekli yaotirdigimi düşündü sanırım diğerlerinden az çıktı çünkü görmedim ben çıkanı ama çok rahatladım kürek kemiklerimin arası açıyordu tam da oraya yaptırdı zaten şifa için bile oraya yapılıyormuş
O zaman kotu bizimki olta ile gittiğinden hiç gelmiyorÖyle balık tutma değil canım, bildiğin gırgırla çıkıyorlar. Tam balıkçılık yapan kişilerle yani