Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Hacamat yaptırdım ve çok rahatladım bugün 4. Gün hayvansal gıda yemiyorum iki gün daha yemeyeceğim ://
tamam ama yiyebilirsin artık canım biz 3 gün yapıyoruz diyeti geçen hafta bende yaptırdım kasımda tekrear yaptırıcam kafadan

tamam ama yiyebilirsin artık canım biz 3 gün yapıyoruz diyeti geçen hafta bende yaptırdım kasımda tekrear yaptırıcam kafadan
Ben sırttan yaptırdım inanılmaz rahatladı sırtım tekrarlarsa yine yaptıracağım o kadar kötü imiş ki benimki hacamat bitti eve geldim eşime dedim sırtıma bişey batıyor baksana

Hala kan pıhtısı çıkmış sonrasında kurumuş o batmış yok böyle bir rahatlık

İlk defa Kızılay a kan bağışında da böyle bı rahatlık gelmişti ..

İnsanımız kan verip faydasını görse sırf kendi için bile verir aslında ://

Dün aldık temizleyip dondurucuya attım, genişş bir zamanda pişireceğim balığı kısa zamanlara sığdırmayı sevmiyorum
Bende cumartesi günü alacağım sadece balık yiyeceğim çok açım beben gidiyorum ekmegimin arasına helva .koyam bari

kan çıktıysa iyi çıkmazsa tıkalı 3 ay sonra tekrar yaptır büyük alimler 3 ayda bir yaptırırmış kan verince temiz kandan gidiyor hacamatta deri altındaki toksik kan gdiyor ben hacamattan sorumlu devlet bakanı oldum resmen etrafımdan çok yaptıran var

Hatta benim sürekli yaotirdigimi düşündü sanırım diğerlerinden az çıktı çünkü görmedim ben çıkanı ama çok rahatladım kürek kemiklerimin arası açıyordu tam da oraya yaptırdı zaten şifa için bile oraya yapılıyormuş

Dün aldık temizleyip dondurucuya attım, genişş bir zamanda pişireceğim balığı kısa zamanlara sığdırmayı sevmiyorum
Benim herifte yarın arkadaşının yanına gitmeye niyetli, 3-4 gün denizde olacak sanırım. Pazara gitte balık bak dedim, kasayla getireceğim gerek yok şimdi dedi

Benim herifte yarın arkadaşının yanına gitmeye niyetli, 3-4 gün denizde olacak sanırım. Pazara gitte balık bak dedim, kasayla getireceğim gerek yok şimdi dedi
Ahahahaha ben öyle gidiyor yaa diyorum çok doluysan dondurucu sipariş edelim bakıyorum cvp yok

Eve geliyorum diye arıyor yağı kizdirayum mi diyorum balık yok diyor

tarama için sünnet olduğu için sırta yapılıyor şifa için tıkalı yerlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…