- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
Ahahahaha ben hiç anlamam bilmem yemem biraz önce yoselleri saydın yaş çığırtma diyince aklıma başımdan gitti et buta değişirim o dereceÇok zorladım galiba daha suşi yapacaktım tüh beee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahaha ben hiç anlamam bilmem yemem biraz önce yoselleri saydın yaş çığırtma diyince aklıma başımdan gitti et buta değişirim o dereceÇok zorladım galiba daha suşi yapacaktım tüh beee
Onu kızgın yağda kızartacağım meze çerez yerineKurbağa bacağını yapacaktın hani
niyokki yaparım ben o zaman sende şuşi yapama palamuttan olsunAklın karışmasın diye şeyettim
Kurtum ama koyunları yiyemiyorum diyorsunben nasıl kaptan oldum sanki ben sevmiyormuyum bilimum mutfak ürünleri ve yemek çeşitleri benden sorulur ama kilo verdim şuan 1 kilo hamur ekmek olma yolunda ilerliyor evde yanına balık kızaracak patates püresi yapılacak ve ben diyetteyim sen düşün nasıl bir tezat
Palamut dimeyin yaaa özledim balık yemeyi ://niyokki yaparım ben o zaman sende şuşi yapama palamuttan olsun
Kurtum ama koyunları yiyemiyorum diyorsun
Bak Makyajkolik13 bunu yapacağını söylemişti, dere kenarından yakalayacakmışAhahahaha ben hiç anlamam bilmem yemem biraz önce yoselleri saydın yaş çığırtma diyince aklıma başımdan gitti et buta değişirim o derece
yeeeeeee tutan mı varPalamut dimeyin yaaa özledim balık yemeyi ://
Yöresel olursa çok iyi olur görsel şölen olur yine umarım öyledirAhahahaha ben hiç anlamam bilmem yemem biraz önce yoselleri saydın yaş çığırtma diyince aklıma başımdan gitti et buta değişirim o derece
Offf baliksa eğer çok güzel gözüküyor :))
aha bizim burda p...klu dere var nefis kurbağa bacağı çıkıyormuş cıtır cıtır gelsin tutalım size yapsın
Neli yapacaksın ona göre gidip balığımı seçeyimniyokki yaparım ben o zaman sende şuşi yapama palamuttan olsun
Hacamat yaptırdım ve çok rahatladım bugün 4. Gün hayvansal gıda yemiyorum iki gün daha yemeyeceğim ://yeeeeeee tutan mı var
kurbağa bacağıııı hatta totoşuOfff baliksa eğer çok güzel gözüküyor :))
Balık mıOfff baliksa eğer çok güzel gözüküyor :))
Yanına cacık ince sivri biber öfffff beeee çok açım ://Yöresel olursa çok iyi olur görsel şölen olur yine umarım öyledir
Çığırtma ah ah aklımızı aldın
Ben niye onları hamsi gibi gördüm
Balık tadı veriyorsa sıkıntı yok kalkıp yemek hazırlamak o kadar zor geliyorlar ki evde kimse yok yauyilsim yattım ://kurbağa bacağıııı hatta totoşu
kıymalı severim ben bide pattisli yaparık vejeteryan olana bide vip olanlara havyarlıNeli yapacaksın ona göre gidip balığımı seçeyim
Derenin p...klu olmasından mı geliyor lezzetiaha bizim burda p...klu dere var nefis kurbağa bacağı çıkıyormuş cıtır cıtır gelsin tutalım size yapsın