- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
ben her balığı yerim dolu kılçık olsa bile yeterki tadı güzel olsunUskumru aldım canım tazeydi kaçırmıyım dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben her balığı yerim dolu kılçık olsa bile yeterki tadı güzel olsunUskumru aldım canım tazeydi kaçırmıyım dedim
Eşime de bana da 3 tane yaptı agrinis olursa gelin dedi detaylı bilgi vermedii sanırım bizde tıkanıklık yoktarama için sünnet olduğu için sırta yapılıyor şifa için tıkalı yerlere
Şu mutfaktan çıkmayan adamları nerden buluyorlar anlamıyorumHazırı yemekten başkasından anlamaz Allahtan balık ayıklamayı seviyorum
O zaman kotu bizimki olta ile gittiğinden hiç gelmiyor
Benim eşim nadir de olsa yapar bugün otur beni izle dedi mesela oturdumŞu mutfaktan çıkmayan adamları nerden buluyorlar anlamıyorum
Şöyle elinde vok tavayla sebzeleri çevire çevire pişirse
Çok şey istedim susuyorum
Gende yok anacım Türk erkeğinin huyu bu
Arda’yı alsana sen, bir elinde merdane, bir elinde vok tavaŞu mutfaktan çıkmayan adamları nerden buluyorlar anlamıyorum
Şöyle elinde vok tavayla sebzeleri çevire çevire pişirse
Çok şey istedim susuyorum
Gende yok anacım Türk erkeğinin huyu bu
Hikayeye öyle bir başladın ki sanırsın İtalyan yemeği yapıyor maşallahBenim eşim nadir de olsa yapar bugün otur beni izle dedi mesela oturdum
Bı somun ekmeği dörde böldü ...
Tavaya açtı ekmeğe yağ sürüp üzerine bayağı bı baharat döktü
O citir çıtır kızarır ken önümr peynir zeytin çıkartı
Öyle lezzetli geldi ki o ekmek anlatamam
Hiç bişey den memnun olmayan ben x yaaa keşke çay da olsa kuru kuru gitmiyor dedim
Bende sonradan okurken kendi yazdığım halde acaba julyen doğrayıp sebze hiplatacak tavada sandımHikayeye öyle bir başladın ki sanırsın İtalyan yemeği yapıyor maşallah
Çok severim kendisiniArda’yı alsana sen, bir elinde merdane, bir elinde vok tava
Bu kadarı da kafi deyip razı geliyorsunBende sonradan okurken kendi yazdığım halde acaba julyen doğrayıp sebze hiplatacak tavada sandım
Bende sabah bir uyandım, adam yanımda yokBenim eşim nadir de olsa yapar bugün otur beni izle dedi mesela oturdum
Bı somun ekmeği dörde böldü ...
Tavaya açtı ekmeğe yağ sürüp üzerine bayağı bı baharat döktü
O citir çıtır kızarır ken önümr peynir zeytin çıkartı
Öyle lezzetli geldi ki o ekmek anlatamam
Hiç bişey den memnun olmayan ben x yaaa keşke çay da olsa kuru kuru gitmiyor dedim
Çok severim kendisini
Numunelik onlar sayıları az
Hoşbulduk tatlımm.. anca okudumcan09e hoşgeldin bacım