- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Benim kilom iyi tatlışkom ben çok fitimne yazıyor adımın altında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kilom iyi tatlışkom ben çok fitimne yazıyor adımın altında
Aynen herkesin giremeyeceği bı kategori olsun yahuuukatılım çok olamasın öyle bir kategori olsun aklımız bulamaç olmasın yeter
Yöresel mi gelir diyorsunSen her yöreden bişeyler düşün dussuzum
Saçlarımı yolduBizi kezzaplamasın sonra
alengirli bişey olacak sanki öyle geliyor banaSen her yöreden bişeyler düşün dussuzum
Dünya mutfaklarıAynen herkesin giremeyeceği bı kategori olsun yahuuu
Aynenaynen insanın aklı karışıyor yahuuuu
gel bakıyım sen burayaaaaaaa
Öyle görünüyor Nevreste tiyo, ipucu vermiyor bize kendi kendimize debeleniyoruz bulmak içinYöresel mi gelir diyorsun
benim buralardan üye bulmam lazım en son Smile Forever kuşumu kapmıştım burdan az yemek ye kilo al süslüm takıma dahil etcem seniBenim kilom iyi tatlışkom ben çok fitim
5 kişi anca katılır onaDünya mutfakları
Eki Görüntüle 2201020
Saçlarımı yoldu
Yemek yapmadan duramayan biri için takım işi bana göre değil bütün dengeleri bozarım herhalbenim buralardan üye bulmam lazım en son Smile Forever kuşumu kapmıştım burdan az yemek ye kilo al süslüm takıma dahil etcem seni
gören beni de etiketlesin hemen ona göreÖyle görünüyor Nevreste tiyo, ipucu vermiyor bize kendi kendimize debeleniyoruz bulmak için
Ona bende giremem o olmasınDünya mutfakları
Aklın karışmasın diye şeyettim5 kişi anca katılır ona
Çok zorladım galiba daha suşi yapacaktım tüh beeeOna bende giremem o olmasın
Türk mutfağından girerim anca
Kurbağa bacağını yapacaktın haniÇok zorladım galiba daha suşi yapacaktım tüh beee
ben nasıl kaptan oldum sanki ben sevmiyormuyum bilimum mutfak ürünleri ve yemek çeşitleri benden sorulur ama kilo verdim şuan 1 kilo hamur ekmek olma yolunda ilerliyor evde yanına balık kızaracak patates püresi yapılacak ve ben diyetteyim sen düşün nasıl bir tezatYemek yapmadan duramayan biri için takım işi bana göre değil bütün dengeleri bozarım herhal