Bizim kutlama var birazdan kızların okula gideceğimBenim tarihle alakam yok nevreste
Çocukları gitdirdim kusattim yaa halbuki 29 da kullanmadığını da biliyorum ama
Sazan gibi atladim yine
Bana hergun bayram
İyiyim şükür abla eşim iş kazası geçirdi evde sanırım bı ay kadar daha evde olacakBizim kutlama var birazdan kızların okula gideceğim
Okul açıkken takip ediyorum
Nasılsın canım yoksun ortalarda
Çok geçmiş olsun canım inşaallah çok ciddi bir şey yokturİyiyim şükür abla eşim iş kazası geçirdi evde sanırım bı ay kadar daha evde olacak
Şükür ufak atlattı o yüzden geçmiş olsuna gelen oluyor yoğunum bu ara hatta bugün de benim ailem gelecek
Sen nasılsın :)
canım günaydınn..
geçmiş olsun canım umarım çok bişeyi yoktur..İyiyim şükür abla eşim iş kazası geçirdi evde sanırım bı ay kadar daha evde olacak
Şükür ufak atlattı o yüzden geçmiş olsuna gelen oluyor yoğunum bu ara hatta bugün de benim ailem gelecek
Sen nasılsın :)
kutlamalar erken başlamış,Günaydın kızlar 29 Ekim CUMHURİYET bayramımiz kutlu olsun
Allah kolaylık versin canımGünaydın kızlar
Bu ara okul inanılmaz yoğun ilerliyor. Bir taraftan dersler paftalar derken diğer yandan tezi ilerletmeye çalışıyorum bir de seminer için Izmire gidiyorum onu ayarlama süreci falan beni bitirdi. Siteye bugün girme fırsatım oldu öyle düşünün yani
Herkese başarılar yarışmada, takip edemedim mesajlarınızı ama olsun...
Gunaydinn
İvet
Niye unutalım ki
Sağol canım :)
Doğru sende akşamları kapatıyorsun
Tontis bi gitti, bi hafta gelmez artık
demek gözlüklü ve cillisin
bende görmedimNevreste
O zaman ben bekliuorm seni her zamanki gbiKahvalti hazirlayip geleceğim
İvet kendim yapmism sansinlar caktirmaTamam hiç belli olmuo zaten