Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .

Double double proluk mesela

Misafirlerim vardı, yeni çıktılar canım.
Bende diyecektim, beni unuttular diye
Niye unutalım ki
Sağol canım :)
Konunun müdavimleri kısmında C A N O ve @_CaNanSu_ adı geçti. Hiç Yasmin de sabah akşam burada denmedi, gece kepenkleri Yasmin indiriyor denmedi
Doğru sende akşamları kapatıyorsun

BDV deyince, @tontriko dan haber var mı
Tontis bi gitti, bi hafta gelmez artık
siz ayrı guzelsiniz aynen

@_CaNanSu_ ve C A N O de guzel :)

O zaman ben kendimi bakıma atayim ahahah
demek gözlüklü ve cillisin
Ben neden görmedim
bende görmedim Nevreste

Çok tşk ler lisabella hiç öyle bir duygu geçmedi benim içimden ama açıklama içinde biz sana tşk ederiz

Sunumu oy veriliyor sunum da çok güzel zaten

Lisabella'm merhaba canım
Açıklamaların için çok teşekkür ederim.Ama eminim yarışmaya katılan(özellikle sık katılan)arkadaşlar rahatsız olmamışlardır.Bundan kendim kadar eminimZaten az çok biliyorlar ben uzun süredir reklamını yapıyorum
Evet tüm prosedürleri sanada uyguladım.Ağır ısrar ve tahrikte bunların içerisindeHatta herkese söylediğim gibi resim ekleyemezsen yardımcı olabilirim dedim
Sıralama konusuna gelince evet bu sefer bir yanlış anlaşılma oldu.Ama biz bunu 3-4 kategoridir daha net öğrendik.Tarifin yeri hiç önemli değil gelip en beğendikleri tarife oy veriyorlar.
Şimdi bile coco star kurabiye en altta olduğu halde 1.liğe çok yakın gidiyor.Buda ilk sırada olmanın önemsiz olduğunu gösteriyor:)Ama yine de senden,Kazen'den ,diğer yarışmacı arkadaşlardan bu sefer yaptığım hata için özür diliyorum
Ben de katıldığım zaman aaaa editörde yarışmaya katılırmış deniyor.Hatta bu kategoride bile söylendiDaimiler biliyor ben katılıyorum ve katılmadan yapamıyorum.Umarım sen de vazgeçmez ara arada olsa aramızda olursun.Dişli rakipsin hepimizin gözünü korkuttun ama olsun biz senden güzel şeyler öğrenebiliriz.Biz de sana yeni bir şeyler öğretebiliriz
Ben beni kırmayıp katıldığın için çok ama çok teşekkür ederim.

Aynen öyle oldu canım ve hiçbir arkadaşım problem çıkarmadı.Hepsine teşekkür ederim

Allah kolaylık versin canım

Aksine ben çok memnun oldum.
Her ne kadar sohbetlere katılamasamda, sizleri tanıdığıma sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…