- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederizHimm bi kactane kurabiye kıyasıya rekabet yapiyorlar kurabiye yapanlara bol sanslar
Ben hiç yaramazlık yapmamBen kaçtım güzelliklerKızların gösteriye gitmem lazımYaramazlık yapmayın,uslu durun
Görüşürüz.Hayırlı Cumalar
Aferin her gün burda olacaksın
Kolay gelsin. Kocamda bana hazırlıyorKahvalti hazirlayip geleceğim
Gece hep burdaydim aplaaa dövme :)Ben hiç yaramazlık yapmam
Hayırlı cumalar
Aferin her gün burda olacaksın
Kolay gelsin. Kocamda bana hazırlıyor
Sağol canım.Gece hep burdaydim aplaaa dövme :)
Oo canm hadi afyt. Olsun hazirlasn tabi can tasayacaksn sen
Hadi siz yiyin bende tlfnumu sarja takayim gelirmSağol canım.
GörüşürüzHadi siz yiyin bende tlfnumu sarja takayim gelirm
Geçmişler olsun bacımSenin 3 gün benim ki kontrollü herkes diyor 2 ay rahat verir doktor sana
Kuş yuvası kurabiyeye verecektim oyu uyku sersemi yalnis basmisim
Günaydın, heyecan ne alemde ?
Tüh yaa keşke yanlışlıkla da olsa bana verseydin
Kızlar Elhamdüllillah kesemız oluşmuş . İçinde ufak mınnak kadan bir Minnoşta gördük. Kalp atışı için çarşamba çağırdı ama ben cumaya randevu aldımH E kuzumm haberlerini merak ediyoruumm... inşallah güzel haberle gel
Tam sana yazacaktım. Maşallah minnağaKızlar Elhamdüllillah kesemız oluşmuş . İçinde ufak mınnak kadan bir Minnoşta gördük. Kalp atışı için çarşamba çağırdı ama ben cumaya randevu aldım
Şimdiki heyecan kalp atışına ..
Hadi gözün aydın canım, sıra pıt pıtları duymaktaKızlar Elhamdüllillah kesemız oluşmuş . İçinde ufak mınnak kadan bir Minnoşta gördük. Kalp atışı için çarşamba çağırdı ama ben cumaya randevu aldım
maşallah canım darısı kalp atışına inşallah..Kızlar Elhamdüllillah kesemız oluşmuş . İçinde ufak mınnak kadan bir Minnoşta gördük. Kalp atışı için çarşamba çağırdı ama ben cumaya randevu aldım
Seninki de çok güzeldi ama kuş yuvası hepsinden daha çok çekti :)Günaydın, heyecan ne alemde ?
Tüh yaa keşke yanlışlıkla da olsa bana verseydin
Evet çok güzelmiş hele pişmaniye ve şeker detayı :)Olsun sonucta onu begenmissin
Sağol canımSeninki de çok güzeldi ama kuş yuvası hepsinden daha çok çekti :)
Evet çok güzelmiş hele pişmaniye ve şeker detayı :)
Teşekkür ederizherkesin kurbiyeleri çok güzel olmuş ellerinize sağlık
eminim ki tatları de enfestir herkese başarılar dilerim
kazananı da şimdiden tebrik ederim.