Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Iyi olmuştur ama size ve çocuklara hava değişimi iyi gelmiştir. Köy hayatını bende seviyorum :)

Aynen öyle canım :)

Biz bugün sabah gittik, 2 embriyo transfer oldu. Biri donduruldu. Şimdi evdeyim. Uzanıyorum, ev işi çocuk yemek hepsini eşim yapıyor, sağolsun:KK70:

6 Kasım test günüm:KK17:
Yapsın canım ne olacak sakın yorma kendini bak bir sürü emek veriyorsunuz:KK200:
Hayırlısı olsun canım:KK74:Rabbim gönlünüze göre versin:KK19::dua::KK60:

K Kazen bey?

Benim tarifimle ilgili fikrinizi merak ediyorumo_O

Kurabiye diyince benim kafamda buğday rengi sunumlar geliyor : ( Bir de kurabiye üzerinde beyaz çikolata sanırım benim tarzım değil. Zaten zevkler sebebi ile oylar değişkenlik gösteriyor. Bu arada her zaman farklı tasarımları severim ama bazende klasik tariflerden gidiyorum.

Emeğinize sağlık.

Kurabiye diyince benim kafamda buğday rengi sunumlar geliyor : ( Bir de kurabiye üzerinde beyaz çikolata sanırım benim tarzım değil. Zaten zevkler sebebi ile oylar değişkenlik gösteriyor. Bu arada her zaman farklı tasarımları severim ama bazende klasik tariflerden gidiyorum.

Emeğinize sağlık.

Teşekkür ederim yorumunuz için...Hoppa

Yok katilmam :KK49:

Daha birinci olamam garik
Kazen ne dedi gördün mü?
Geçen yarışmada olduğu gibi pro üyelik olabilirmiş.Ama görüntüleme çıtası varmış.Onu geçmemiz lazım.:sus:Ben senin yerinde olsam konuyu güncel tutar.Muhabbeti güncel tutardım:)
- Geçen sefer 100.000 okunma sayısını geçince katılan herkesi PRO üye yapmıştık. Bunda tabii ki çıta(rakamı açıklamıyorum) farklı oldu.

X