Ne demek, hemen
Jk ye de heycandan basmısım heralde artık hatıra kalsın
Tarifime güzel yorum gelince heyecanlandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek, hemen
Bak yine bazı olmuşumTeşekkürler gansta
Ben tarifler böyle oluyor hep bişeye niyet ederken başka bişey çıkıyor,
Tırtıla niyetlendim böyle oldular,
Ben diyim tırtıl,
Bazı arkadaslar desin kurtçuk,solucan,
Sende istedigini söyle
Etiketledimde yine yanlış kişi etiket olduBak yine bazı olmuşum
Jk ye de heycandan basmısım heralde artık hatıra kalsın
Tarifime güzel yorum gelince heyecanlandım
Bak yine bazı olmuşum
Yalan mı Gangsta, tırtıldan çok hormonlu kurtçuk olmuş
Etiketledimde yine yanlış kişi etiket oldu
Yalan mı Gangsta, tırtıldan çok hormonlu kurtçuk olmuş
Ben kebelenk gördüğümü söylemiştim.
Burada bi felsefe yaparım, "Ya hakket kebelenkmiş onlar" dersin aman diyeyim, bıktırırım.
İsteriz isteriz yeni kategori isteriz.
Benim icin bir yarışmanın daha sonuna gelmis bulunmaktayim
Zirveyi paylasan arkadaslar oylar cok dalgali ben bile heyecanlaniyorum, size kolay gele
Konuya tıklamak zorunda değilsiniz teşekkürler.Niye zorla bu konuya getiriliyoruz anlamadım. Yemek konuları ilgimi çekmiyor.
Oylamada bulunmayacağım. Herkese başarılar. Ve ellerinize sağlık.
Aynen öyle, konuya tıklamak "zorunda" kaldık. Tıklamadan ilerlenmiyor. Sorun orada zaten. Bdv'de bir konudayken aniden sayfa değişip bu konuya tıklamamız istendi. Sitenin herhangi bir sayfasına girebilmeden önce ille de tıklayıp bu konuya girmek gerekiyormuş yani.Konuya tıklamak zorunda değilsiniz teşekkürler.
Bu kadar sorun edecek bir durum değil bence. Kullanmak istemiyorsanız istemiyorsunuzdur.Aynen öyle, konuya tıklamak "zorunda" kaldık. Tıklamadan ilerlenmiyor. Sorun orada zaten. Bdv'de bir konudayken aniden sayfa değişip bu konuya tıklamamız istendi. Sitenin herhangi bir sayfasına girebilmeden önce ille de tıklayıp bu konuya girmek gerekiyormuş yani.