- 11 Mart 2018
- 12.213
- 50.351
İlk ikideki kurabiyeler arasında gidip geldim ve oyumu cocodan yana kullandım. Meğer çoğunluk benim gibi 2 kurabiye arasinda kalmış . Başarılar herkese.
Teşekkür ederim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk ikideki kurabiyeler arasında gidip geldim ve oyumu cocodan yana kullandım. Meğer çoğunluk benim gibi 2 kurabiye arasinda kalmış . Başarılar herkese.
Pro üyeler görebiliyor canim
Bende et yemekleri kategori sayesinde pro uye olmuştum...
Yarışmaların getirisi var:))
Bizim tarifler didişirken
Baska bir tarif bizi sollayabilir
Görüntü olarak en çok kuş yuvası hoşuma gitti :) ama sonuçta kurabiye bu eve süs diye koymicaz yicez damak zevkime hitap eden cocostardan yana oyumu kullanıyorum
Evet okudum bursadaymissin ...dun dediysen de kacirmisim okumadim canim.
Ben yapmadim ama fazlasiyla heyecanliyimm verdim gitti de yapamadimm meraktayimm...Yoksa bu heyecani kaçırmam
Ben yapmadim ama fazlasiyla heyecanliyimm verdim gitti de yapamadimm meraktayimm...
3e dustumm :)))
Kurabiyeler enfes görünüyor oy kullanırken zorlandım:)
Canım un kurabiyesi istedi yaaa
3e dustumm :)))
Hayırlı akşamlar canimİyi akşamlar :))
oyle hayirlisi cekismeli mi cok?Hadi hayırlısı
Nasılsın :)Hayırlı akşamlar canim
oyle hayirlisi cekismeli mi cok?
Kac favori var? Artis cok oldu mu?
Iyim canım çok şükür kızımı iki saat sonunda yatirabildim sen nasılınNasılsın :)
Ovv cok heyecanliiCoco ve kuş yuvası şimdilik rekabet halinde
Misafir vardı gittiler bende çocukları yatırdım son numara ayakta halaIyim canım çok şükür kızımı iki saat sonunda yatirabildim sen nasılın
Allah kolaylık versin canım kaç çocuğun varMisafir vardı gittiler bende çocukları yatırdım son numara ayakta hala