- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
Bildirim mi gitti?
Az once 100den fazla ziyaretçi gördüm sanki
Nerden goruluo bu ziyaretciler
Bnde tam kizmaya giriodum en son gordugumde 26-27 ydi. Tam beraberelik yakaliorum hemen fark atiosun die
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildirim mi gitti?
Az once 100den fazla ziyaretçi gördüm sanki
Onlar pro canimNerden goruluo bu ziyaretciler
Bnde tam kizmaya giriodum en son gordugumde 26-27 ydi. Tam beraberelik yakaliorum hemen fark atiosun die
Onlar pro canim
Bende nisandan beri burdayim.daha bilmedigim bi cok sey var.. sen en azindan yarismaya katildinn.. ve epey iyisin tebrikler.. belki proluk alirsinAyy bnde bisi bilmiorum burda valla
Diyette değilseniz yapın yiyin,ben olsam yapardımAma yaa haksiz miyim
Anca bakiyorum agzim sulaniyo
Bende nisandan beri burdayim.daha bilmedigim bi cok sey var.. sen en azindan yarismaya katildinn.. ve epey iyisin tebrikler.. belki proluk alirsin
Onlar herkese görünmüyoriki kızıl tüyü birbirine sürtmen gerekiyor önce,sonra karşı ki ışığa odaklan:))Nerden goruluo bu ziyaretciler
Sabah 11 de transferim var
Arkadaşlardayım canım burada internet sıkıntılı, arada yakalayabiliyorumyasminsay ne yapıyorsun nerelerdesin
Onlar herkese görünmüyoriki kızıl tüyü birbirine sürtmen gerekiyor önce,sonra karşı ki ışığa odaklan:))
Evet okudum bursadaymissin ...dun dediysen de kacirmisim okumadim canim.Canım tüm gün giremedim...
Yoldaydım
Çekmiyordu
Görüntü olarak en çok kuş yuvası hoşuma gitti :) ama sonuçta kurabiye bu eve süs diye koymicaz yicez damak zevkime hitap eden cocostardan yana oyumu kullanıyorum
Nerden goruluo bu ziyaretciler