Kime dedin
Koktu evet, sonra çamaşır attım makineye, duş aldım bitti gittiKokmadi mi uzerin komurden sabah sabah canim mangal cektiadamada dedim evi iyice oturtalim mangal sevmem ama canim istiyo 2 ay oldu ben daha eve yerlesemedim
Bu mesajı konunun başında atmıştın, tontri... şimdi ne haldesinAaa nevosss nolmusum bennn :)))
Burası altı diyo ama 5+3 deyım dahaHayırdır canım
6. Haftaya girmişsin, maşallah
kuzum 6. haftanın içindesin işte.. geç döllenme de söz konusu değil bat 5 kala öğrendin :)Burası altı diyo ama 5+3 deyım dahaBide doktor geç döllenme falan derse aha bak sen olanlara
Sende durumlar nasıl ne süreçtesın ?
Alakası yok canım, son adet tarihinden hesaplıyorsun.Burası altı diyo ama 5+3 deyım dahaBide doktor geç döllenme falan derse aha bak sen olanlara
Sende durumlar nasıl ne süreçtesın ?
ayyyy yerım ben onları yaaaaAlakası yok canım, son adet tarihinden hesaplıyorsun.
Ben heyecanla birazdan gelecek telefonu bekliyorum. Transfere çağıracaklarbugün 4 günlük oldular
kuzum 6. haftanın içindesin işte.. geç döllenme de söz konusu değil bat 5 kala öğrendin :)
Ay nasıl cahilimH E zaten 5+3 demek 5 haftanın bittiğini, 6. Haftadan 3 gün aldığını gösteriyor. Yani 6. Haftanın içindesin
Öyle olduayyyy yerım ben onları yaaaa
Sizz 4 gunlukk mu oldunuzzzzz
Benım minnoşumunda bugun kalbı atmyaa başlıcakmısDaha duyamazsınız ama atmaya başlıcak dıyo ağlıcam şimdi
Günaydın canım, şifa olurlar inşallah :)Günaydınlar kızlarrr
demir hapını gece alıyorum
sabah da aç karnına keçiboynuzu özü kullanmaya başladım.. ama hala kendime gelemedim demir hapına 7 gün oldu etki göstermesi gerekmiyor mu artıkk...
yorgunluğum halsizliğim çook...
EstağfurullahAy nasıl cahilim
hayırlısı inşallahh duyarsın kuzummAyy grupta herkesın 1 hafta attı . Wiha nın bile ovulasyon yaptıgı halde
Bakalım cuma gunu öğrencez
yerleştirdiklerinde kaç haftalık olmuş olacak kuzum 4 5 haftalık mıydı?Öyle oldu
Ben 6+4 ken kalp atışını dinlemiş ve görmüştüm hadi hayırlısı
inşallah yaa bir an önce fayda görsem de kendime gelsem çook kötüyümm .. niye bu kadar düşerseee..Günaydın canım, şifa olurlar inşallah :)
Yarın transfer olursa 2+4 günlük oluyorlar. Tabi kan sonucunda pozitif görmemiz gerek. Onun içinde 10gunluk bekleme süresi var :)