- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.806
Bildirim gelmemişti neyse ki kızlar söyledi :) Hava almayacak kavanoz lazım o zaman banabi arkadas yazmis ti geriye gidemiyorum dogum sonrasi ikramlik kurabiyeyi buzlugu aticam demisti kurabiyeler agzi kapali kavonzda 6 ay dayanir hava almadan buzluga konmaz umarim Okur benim yazimipinkstrap
Maden suyu içsinBende içmem ama şarkıyı seviyorum esimde asla içmez sırf merakından deneyelim mi diyor asla içmem eve sokmam :/
Aynı fikirdeyimMaden suyu içsinYani bilemiyorum bir kayıp değil, hiç içmediyse sevmeyecektir tadı güzel de değil
Oğlumu kudurtmaŞimdi herkesi ayağa dikecek bir şarkı atardım ama Pinkonun göbüşü havalanır, bebiş anne karnında sıçrar yine
Yok bilmiyoruz canım benMaden suyu içsinYani bilemiyorum bir kayıp değil, hiç içmediyse sevmeyecektir tadı güzel de değil
Çocuk halaya başlarmis :))Şimdi herkesi ayağa dikecek bir şarkı atardım ama Pinkonun göbüşü havalanır, bebiş anne karnında sıçrar yine
İlk defa duyuyorumBen de bir süredir buna takığım
Hiç anlamıyorum yabancı şarkılardan eskiden ingiliccem çok iyiydi unuttum gitti
"Boşuna ağlar mı insan?" Diyor güzel söylemişİlk defa duyuyorum
Hakkaten güzel söylemiş"Boşuna ağlar mı insan?" Diyor güzel söylemiş
Sigara üstüne sigara yakasım geldibir efkarlıyım şarkıda benden gelsin 1.50 de baslarim ağlamaya ://
Yak benim iiccinde alacam bı paket daha yakında olmuyor böyle ://Sigara üstüne sigara yakasım geldi
Benim eşim yabancı dinler, ben hiç sevmem, ilk zamanlar tartışma konusu oluyordu, şimdi alıştık ben olunca Türkçeye geçiyoruzBu kadının sesi, yorumu beni benden alıyor