Tahmin etmiştimSahibi varmış
NeyinSahibi varmış
Sahipli olduğunu mu? Yapmaya teşebbüs edeceğimi mi?Tahmin etmiştim
Yapmaya teşebbüs girişiminiSahipli olduğunu mu? Yapmaya teşebbüs edeceğimi mi?
Bak, kurabiyeler hava geçirmeyen, sıkı kapatılmış kavanozda 6 ay dayanıyormuş. Buzluk tadını bozuyormuş.Sahipli olduğunu mu? Yapmaya teşebbüs edeceğimi mi?
Kalbimi yormuşum doğru ama sevdam tam gaz
Bu adamın sesi de, sahnesi de süper. Bayılıyorum, herüfümün kıskandığı tek adam.Kalbimi yormuşum doğru ama sevdam tam gaz
Kim dedi? Ya ben elmalı kurabiye koydum pişirmeden çok güzel oldu, pişmiş denemedimBak, kurabiyeler hava geçirmeyen, sıkı kapatılmış kavanozda 6 ay dayanıyormuş. Buzluk tadını bozuyormuş.
Hatırlamıyorum kimin dediğiniKim dedi? Ya ben elmalı kurabiye koydum pişirmeden çok güzel oldu, pişmiş denemedim
Karizma adam nasıl olduysa bütün şarkılarını da biliyorum farkına olmadan hayranı mı olmuşum nedir :)) ama benim kocam kıskanmaz, beni hiç kıskanmadı hakikaten, o ne özgüven oBu adamın sesi de, sahnesi de süper. Bayılıyorum, herüfümün kıskandığı tek adam.
Harika, bayıldımMuhteşem bir yemek takimiydi canım bak bu :
https://www.cookplus.com/urun/emsan-fine-bone-gardenya-12-kisilik-yemek-takimi
@GurbetGuzeli dediHatırlamıyorum kimin dediğini
Bu şarkıyı da Gökhanım çok güzel söylüyor
AbboooowwKarizma adam nasıl olduysa bütün şarkılarını da biliyorum farkına olmadan hayranı mı olmuşum nedir :)) ama benim kocam kıskanmaz, beni hiç kıskanmadı hakikaten, o ne özgüven o
Rakı bizi bozar
Bende içmem ama şarkıyı seviyorum esimde asla içmez sırf merakından deneyelim mi diyor asla içmem eve sokmam :/Rakı bizi bozar