- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.806
Bende mutfağa geçiyorum şimdi benimki gelecek birazdan biseyler yapmam lazım ://Herifimi işe yolladım, çamaşırları da astım mı tamamdır. Geliyorum birazdan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende mutfağa geçiyorum şimdi benimki gelecek birazdan biseyler yapmam lazım ://Herifimi işe yolladım, çamaşırları da astım mı tamamdır. Geliyorum birazdan.
Ben bunu da kaçırmışım Cadı parmağı kurabiyesi varda, Yasmin onu mu yapıyorum diye merak etti
Sen niye soyundun yav, Kış geldi hasta olursunHayirli geceler seksi hatunlar
Adele’nin Türk asıllı olduğu çok konuşulmuştur.Benim eşim yabancı dinler, ben hiç sevmem, ilk zamanlar tartışma konusu oluyordu, şimdi alıştık ben olunca Türkçeye geçiyoruz
Adele yi de Ahmet Kayanın şarkısını mı çalmıştı ne öyle bir haberle tanımıştım.
Yemek bölümünün en seksi kadını olduğunu düşünüyorSen niye soyundun yav, Kış geldi hasta olursun
Ama öyle olmaz ki kendisi mi karar vermiş oylamaya sunmak lazımYemek bölümünün en seksi kadını olduğunu düşünüyor
Ben katılmam, herkes kaçar.Ama öyle olmaz ki kendisi mi karar vermiş oylamaya sunmak lazım
Belki bizden katılan az olur ama estetik bölümü buraya yığılırBen katılmam, herkes kaçar.
Tek başına katılsın, gönlü olsun.
Ona bu kategori her şartta yarayacak, o nereye gitti ya?Nevoşa yarar diyorsun Nevreste
Bende anlamadım, en son yazışıyorduk, pinkoya şunu yolla dedim, sonrası yokOna bu kategori her şartta yarayacak, o nereye gitti ya?
Bana birşey yollamadı Ben ona parmak yolladım, siz de benzer muhabbeti yapmışsınızBende anlamadım, en son yazışıyorduk, pinkoya şunu yolla dedim, sonrası yok
Evet canım, dedim ya yollayayım dedi. Sonra kaybolduBana birşey yollamadı Ben ona parmak yolladım, siz de benzer muhabbeti yapmışsınız
Okumaya devam ediyor. 22: 55 de yazmışsın, 1 saati aştı okuyorum.gezegenfeza okuyarak geliyordu :))
Gerisi şarkı türkü kudurma, okuma ya birşey kaçırmadın gerçektenOkumaya devam ediyor. 22: 55 de yazmışsın, 1 saati aştı okuyorum.
Yarın yine yoğunum, önemli bir durum olursa etiketlerseniz sevinirim
Gözlerim kapanıyor artıkGerisi şarkı türkü kudurma, okuma ya birşey kaçırmadın gerçekten
İyi gecelerGözlerim kapanıyor artık
Iyi geceler canım
Sen eşin yokken sabahlıyor musun?Evet canım, dedim ya yollayayım dedi. Sonra kayboldu
Ama çok fena tarif buldum, resmen kendi ayağıma sıktım
Hayırlı geceler ablamGözlerim kapanıyor artık
Iyi geceler canım
Yok canım, uyku saatim geldi. Göz kapaklarım kapanıyor, kuruyanları katlıyorum. Uyuyacağım birazdan.Sen eşin yokken sabahlıyor musun?