- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.806
gezegenfeza okuyarak geliyordu :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildirim gelmemişti neyse ki kızlar söyledi :) Hava almayacak kavanoz lazım o zaman banabi arkadas yazmis ti geriye gidemiyorum dogum sonrasi ikramlik kurabiyeyi buzlugu aticam demisti kurabiyeler agzi kapali kavonzda 6 ay dayanir hava almadan buzluga konmaz umarim Okur benim yazimi pinkstrap
Maden suyu içsin Yani bilemiyorum bir kayıp değil, hiç içmediyse sevmeyecektir tadı güzel de değilBende içmem ama şarkıyı seviyorum esimde asla içmez sırf merakından deneyelim mi diyor asla içmem eve sokmam :/
Aynı fikirdeyimMaden suyu içsin Yani bilemiyorum bir kayıp değil, hiç içmediyse sevmeyecektir tadı güzel de değil
Oğlumu kudurtma Sakin şarkılardan gidelimŞimdi herkesi ayağa dikecek bir şarkı atardım ama Pinkonun göbüşü havalanır, bebiş anne karnında sıçrar yine
Yok bilmiyoruz canım ben bunu seviyorum nadirde olsa içiyorum ama asla onu eve sokmami istemez mesela arada kaçak gocek yapindiriyorum :))Maden suyu içsin Yani bilemiyorum bir kayıp değil, hiç içmediyse sevmeyecektir tadı güzel de değil
Çocuk halaya başlarmis :))Şimdi herkesi ayağa dikecek bir şarkı atardım ama Pinkonun göbüşü havalanır, bebiş anne karnında sıçrar yine
Ben de bir süredir buna takığım
"Boşuna ağlar mı insan?" Diyor güzel söylemişİlk defa duyuyorum
Hakkaten güzel söylemiş"Boşuna ağlar mı insan?" Diyor güzel söylemiş
bir efkarlıyım şarkıda benden gelsin 1.50 de baslarim ağlamaya ://
Yak benim iiccinde alacam bı paket daha yakında olmuyor böyle ://Sigara üstüne sigara yakasım geldi
Bu kadının sesi, yorumu beni benden alıyor