Aman ber ne uyuz ilerliyo zaman:) yapali yil oldu kurabiyeyi gibi:) oylsms baslayamadi:))Yarın gece başlıyor bacım
Aman ber ne uyuz ilerliyo zaman:) yapali yil oldu kurabiyeyi gibi:) oylsms baslayamadi:))
Ya evet öyle yapmak lazım ama ben de bir gün çıkıyorum geziyorum dolaşıyorum Bu sefer yorulduğum için pişman oluyorum
Çıkıp gezip dolaşmak lazım...
Zaten tarifi yükledikten sonra ki günler ekstra ekstra yavaşlıyor insan içinAman ber ne uyuz ilerliyo zaman:) yapali yil oldu kurabiyeyi gibi:) oylsms baslayamadi:))
Erkenden yukluyorumki banlanirsam diye:)Zaten tarifi yükledikten sonra ki günler ekstra ekstra yavaşlıyor insan için
Haha aynen kadin milleti iste:)) sahi oylama bu gece mi basliyi:)
1 ayı geçkindir banlanmadın tontrimErkenden yukluyorumki banlanirsam diye:)
Aman ber ne uyuz ilerliyo zaman:) yapali yil oldu kurabiyeyi gibi:) oylsms baslayamadi:))
Ya evet öyle yapmak lazım ama ben de bir gün çıkıyorum geziyorum dolaşıyorum Bu sefer yorulduğum için pişman oluyorum
Al benden de o kadar ben de bugün çıktım çocukları kışlık birşeyler baktım çıktı ama çıkacağımı pişman oldum tabanlarımdanHahahhaha
Aynan canım
Bende mesela bugun gezmekten yoruldum
Çıksak bir dert,çıkmasak daha bir dert
Erkenden yukluyorumki banlanirsam diye:)
Al benden de o kadar ben de bugün çıktım çocukları kışlık birşeyler baktım çıktı ama çıkacağımı pişman oldum tabanlarımdan
Geçmiş olsun canımAbla pek zaman bulamıyorum bu sıralar. Ya bi de ayak parmağımı yatağın kenarına çarptım, doğum sancısı çekmedim bu kadar 10 gündür nasıl ağrıyo ya
Canım çok geçmiş olsunAmeliyat olmuş gibiyim
Yatıyorum öyle
Sen ne yapıyorsun, kimseler yok bugün
YarınBen geldim
Sabah 9'dan beri ilk kez oturdum
Yarın oylama başlıyor ve sıralama nasıl olacak bakalımNe zaman sıralasam yarın mı bugün mü
Ben geldim
Yarın oylama başlıyor ve sıralama nasıl olacak bakalımNe zaman sıralasam yarın mı bugün mü
Ben geldim
Herkesi galeyana getirelim