- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Geldim gidiyorum.
Allah kolaylık versinGeldim gidiyorum.Yarin yatılı misafir gelicekmis. Acayip supriz oldu en son benim haberim oldum. Apar topar ev isleri temizlik vs ugrasiyorum
Kolay gelsin canımGeldim gidiyorum.Yarin yatılı misafir gelicekmis. Acayip supriz oldu en son benim haberim oldum. Apar topar ev isleri temizlik vs ugrasiyorum
En son senin mi haberin olduGeldim gidiyorum.Yarin yatılı misafir gelicekmis. Acayip supriz oldu en son benim haberim oldum. Apar topar ev isleri temizlik vs ugrasiyorum
Aynen ya:)En son senin mi haberin olduevin hanımına sormadan mı kabul etmişler
Ay benden habersiz çaya davet ettiğinde kızıyorum eşime, yatılıya dellenirdim herhalde
aminnnn abla aminn. Bu aralar rahat takılıyordum.İsler birikmisti baya. Cok kotu oldu benim icin son dakika haberimin olmasi. Plan yapanlar haber verseydi keske sinirlerim de bozulduAllah kolaylık versin
Sağol canimKolay gelsin canım
Hadi o zaman kalk hemen işe koyul.Yaparsın merak etme:)aminnnn abla aminn. Bu aralar rahat takılıyordum.İsler birikmisti baya. Cok kotu oldu benim icin son dakika haberimin olmasi. Plan yapanlar haber verseydi keske sinirlerim de bozuldu
Sırf dunyanin utusu utu masasının ustunde duruyor
Gelecek kisilerden biri KV telasim birazda ondan
Yani ev pur pak olmak zorunda
Amaniiinnnaminnnn abla aminn. Bu aralar rahat takılıyordum.İsler birikmisti baya. Cok kotu oldu benim icin son dakika haberimin olmasi. Plan yapanlar haber verseydi keske sinirlerim de bozuldu
Sırf dunyanin utusu utu masasının ustunde duruyor
Gelecek kisilerden biri KV telasim birazda ondan
Yani ev pur pak olmak zorunda
Okurken bana bile geldilerAmaniiinnn
Evet en son benim haberim oldu. Daha kotusu de olabilirdi. Mesela esim söylemeyi unutabilirdi.En son senin mi haberin olduevin hanımına sormadan mı kabul etmişler
Ay benden habersiz çaya davet ettiğinde kızıyorum eşime, yatılıya dellenirdim herhalde
Ben oyle degilim ama daaa yorgunum : (İşte bizim nesil hep böyle canım beni deli ediyorlar.Bilsen nelerle uğraşıyorum
Hem sunumu çok güzel hem de hindistancevizliAa ciddenmi:) peki neden:))
Sen muhasebeci değil miydinIki sayinin toplami 88dir. buyuk sayi kucuk sayinin 2 katindan 4 fazladir. Buyuk sayi kactir? bu soruyu ve cevabini cocuguma nasil anlaticam hele bi deyiverin?
Geçer inşaallah:)Ben oyle degilim ama daaa yorgunum : (
Bizimkide hindistanli cevizli.. bizim sunum kotuydu yani: (Hem sunumu çok güzel hem de hindistancevizli
Ayyy, cinnetlikEvet en son benim haberim oldu. Daha kotusu de olabilirdi. Mesela esim söylemeyi unutabilirdi.Benim afyonum patlamadan sabah kapi caldi, karsimda misafir gorunce ben soook mesela!
Olmadı da degil yani. Daha once oldu. Soylemeyi unuttu. Ev lessss ben iki seksen uzanmisim keyif yapiyorum. Telefonum çalıyor on dakikaya geldik ekmek lazim mi diye. Allammmmmmmm cok kotuydu
Ama amaaaBizimkide hindistanli cevizli.. bizim sunum kotuydu yani: (
Hic bile 60 buyuk sayi cicim de ben bunu esine nasil anlatcam...Sen muhasebeci değil miydin
Cevap 56, çözüm yolunu bir zahmet anlatıver yavrucağa