Anladım canım, acemiyim k.bakmayın
bilmemezlik böyle bir şey.
Ee ysni ondanda vazgecememissin ya:)Ahahha he kizz onu da unutmayalim diymi:))
Vauuuuvv pek bi melankoliksin nevosumm ama guzeldi ben begendiminsan alışıyo...
acıya, tatlıya, hayata,
belime saplanan ağrıya,
kalbimin kan ağlayışına.
alışmak kabullenmek mi,
pes mi etmek,
teslim mi olmak,
ya da vazgeçmek mi?
haykırıyorum kalbimin derinliklerinden..
ne kadar yeter ki gücüm?
duysan sesimi...
ya duymazsan sesimi?
daha ne kadar acı çekebilirim,
alışır mıyım, pes mi ederim,
teslim mi olurum,
vaz mı geçerim? ..
Benim sevdiğim bildiğin yemek tatlısını eşim çok seviyorTatlısını canım:)
Aynen canımBeraber öğreniyoruz merak etme:)
insan alışıyo...
acıya, tatlıya, hayata,
belime saplanan ağrıya,
kalbimin kan ağlayışına.
alışmak kabullenmek mi,
pes mi etmek,
teslim mi olmak,
ya da vazgeçmek mi?
haykırıyorum kalbimin derinliklerinden..
ne kadar yeter ki gücüm?
duysan sesimi...
ya duymazsan sesimi?
daha ne kadar acı çekebilirim,
alışır mıyım, pes mi ederim,
teslim mi olurum,
vaz mı geçerim? ..
Pinkstrap canım, düzenleyip etiketle istersen.bi arkadas yazmis ti geriye gidemiyorum dogum sonrasi ikramlik kurabiyeyi buzlugu aticam demisti kurabiyeler agzi kapali kavonzda 6 ay dayanir hava almadan buzluga konmaz umarim Okur benim yazimi
Bole bol serbetli olcak uzerine tahin ve ceviz:)))))))Benim sevdiğim bildiğin yemek tatlısını eşim çok seviyor
bi arkadas yazmis ti geriye gidemiyorum dogum sonrasi ikramlik kurabiyeyi buzlugu aticam demisti kurabiyeler agzi kapali kavonzda 6 ay dayanir hava almadan buzluga konmaz umarim Okur benim yazimi
Öyle bir ruh halindeyim:)Vauuuuvv pek bi melankoliksin nevosumm ama guzeldi ben begendim:)
bizde yazabilirmiyiz kii artik korkuyom birsey yazmayaaTarif bulamayanlara tarif önerilirTarifçi geldi
Evet yemeğide güzel oluyor:)Benim sevdiğim bildiğin yemek tatlısını eşim çok seviyor
Bende bugun ayni soruyu sordum...
Kendimi yeşil görüyorum:))
Halbuki ayarladim
Bende de bugün bı cuğra olsa dedim pek bı canım istedi bugün hiç tadım yok hava soğuk çocuklara zorla ödev yaptırdım basım ağrıyor resmen :///Öyle bir ruh halindeyim:)
Yok konuya yazmayın ben özelden söyleyeceğim:)bizde yazabilirmiyiz kii artik korkuyom birsey yazmayaa
Evet gelemedim uzun zamandır canım, oğlumu büyütüp mutfakta daha fazla vakit geçirebilir hale gelince inşallah geleceğim.Teşekkür ederiz canım.Çok oldu gelmiyorsun .Bebiş büyüyünce yeniden aramızda olursun inşallah
ah
Annem kirece yatirir kabakalri çok güzel olur KITIR KITIRBole bol serbetli olcak uzerine tahin ve ceviz:)))))))
Bugün yine keyifliyim hatta kızlara pro verilmesi bile beni çok mutlu etti:)Tüm gün bana enerji verdi:)Bende de bugün bı cuğra olsa dedim pek bı canım istedi bugün hiç tadım yok hava soğuk çocuklara zorla ödev yaptırdım basım ağrıyor resmen :///
İnşaallah canımEvet gelemedim uzun zamandır canım, oğlumu büyütüp mutfakta daha fazla vakit geçirebilir hale gelince inşallah geleceğim.