- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
Degismicek miDeğişmedi, kaldı en son böyle. Üst panel eski renkte, alt panel pembe ve bebe mavi
Bu : (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Degismicek miDeğişmedi, kaldı en son böyle. Üst panel eski renkte, alt panel pembe ve bebe mavi
Şifa olsun inşaallahKazen çok sever Bal kabağını ve çok güzel yapar:)Ben böyle büyük çene sevioyurjm kaç gündür söylüyordu eşim bütün almış artık bugün yaptım uarinada kendim için yemeğini yapacağım ins
SağolasınEllerine sağlık canım.
Tüh birinciyi yine sinir edemedim bal börek çörek balık et kurabiye tatlı ekşi acı ne ararsan var bacı sendeBal kabağının membağında oturuyorum, çekmez
BilmemDegismicek mi
Bu : (
Neye alisilmiyor ki diymii??Alışırız ya:)
Alismsklada ilgisi olabilir ama.. ben aliskanliklarimi zor birakirim:)Ben camgobegi goruyorumm.. goz yoran mavi.
Portakallı idi, tarif vermiştiŞifa olsun inşaallahKazen çok sever Bal kabağını ve çok güzel yapar:)
Nesini yapıyor benim yaptığım yemeğini bilen yok çevremde çok basit ama yememislerŞifa olsun inşaallahKazen çok sever Bal kabağını ve çok güzel yapar:)
Sağolasın
Tüh birinciyi yine sinir edemedim bal börek çörek balık et kurabiye tatlı ekşi acı ne ararsan var bacı sende
Yaa ben ? Allah korusun bir kuzum bir sigaraa.. basim agridi valla.Alismsklada ilgisi olabilir ama.. ben aliskanliklarimi zor birakirim:)
Anladım canım, acemiyim k.bakmayınBize görünmüyor o yeşil, sadece kendin görebilirsin.
Ben de ilk zamanlar bilmiyordum:)Hatta aaaa rengimle ne uyumlu diye sevmiştimMeğer görünmüyormuş:)
insan alışıyo...Neye alisilmiyor ki diymii??
Bide herufunnn:)))Yaa ben ? Allah korusun bir kuzum bir sigaraa.. basim agridi valla.
Beraber öğreniyoruz merak etme:)Anladım canım, acemiyim k.bakmayın
bilmemezlik böyle bir şey.
Tatlısını canım:)Nesini yapıyor benim yaptığım yemeğini bilen yok çevremde çok basit ama yememisler
Ahahha he kizz onu da unutmayalim diymi:))Bide herufunnn:)))
İç sesim ://insan alışıyo...
acıya, tatlıya, hayata,
belime saplanan ağrıya,
kalbimin kan ağlayışına.
alışmak kabullenmek mi,
pes mi etmek,
teslim mi olmak,
ya da vazgeçmek mi?
haykırıyorum kalbimin derinliklerinden..
ne kadar yeter ki gücüm?
duysan sesimi...
ya duymazsan sesimi?
daha ne kadar acı çekebilirim,
alışır mıyım, pes mi ederim,
teslim mi olurum,
vaz mı geçerim? ..
insan alışıyo...
acıya, tatlıya, hayata,
belime saplanan ağrıya,
kalbimin kan ağlayışına.
alışmak kabullenmek mi,
pes mi etmek,
teslim mi olmak,
ya da vazgeçmek mi?
haykırıyorum kalbimin derinliklerinden..
ne kadar yeter ki gücüm?
duysan sesimi...
ya duymazsan sesimi?
daha ne kadar acı çekebilirim,
alışır mıyım, pes mi ederim,
teslim mi olurum,
vaz mı geçerim? ..