Inşallah öyle bişey olmazda bu ay transferi olurumÇünkü OHSS riski artmış olacak, bu demek oluyor ki çok yumurta gelişti
Stres yapma canım, nasip bu. Öyle bir durumda transferin ertelenmesi senin için daha iyi. Rahim ve yumurtalıklar kendini toparlamış olur, sancılar içinde transfer yapamazlarInşallah öyle bişey olmazda bu ay transferi olurum
Anladım, hayırlısı olsun. Daha telefon gelmedi :)Stres yapma canım, nasip bu. Öyle bir durumda transferin ertelenmesi senin için daha iyi. Rahim ve yumurtalıklar kendini toparlamış olur, sancılar içinde transfer yapamazlar
Hem daha birşey belli değil, takma kafaya
Zaten ne olacağı opu olmadan kesinleşmezAnladım, hayırlısı olsun. Daha telefon gelmedi :)
Bence kk da takılıyor olabilirler. Biranda bu kadar tesaduf olabilir miBende kavala gordum.. birde burdaki tarif gibi.. yorum yapan biride demiski aaa unu kavrulmus sekilde bilmiyodum tarifi diye:))
Bu gayet doğal değil mi, Türkiye’nin en büyük kadın platformu burası.Bence kk da takılıyor olabilirler. Biranda bu kadar tesaduf olabilir mi
Bence kk da takılıyor olabilirler. Biranda bu kadar tesaduf olabilir mi
Ne olmuş ya biri beni aydinlatsinBu gayet doğal değil mi, Türkiye’nin en büyük kadın platformu burası.
Yani:))Bence kk da takılıyor olabilirler. Biranda bu kadar tesaduf olabilir mi
5 cocuk birden istiyosan yaparlar:)) bu ay olmazsa bi dahakine olur cnm stres yapma bence.. asilamada bile 2-3 yumurta en fazla .. 5 olursa yapmiyolar asilama.. cogul gebelik ruski artiyo cunkuInşallah öyle bişey olmazda bu ay transferi olurum
Amin canım Allah razı olsunHerkese merhaba. Bayadır giremiyorum.herkes nasıl iyi mi?
H E hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Darısı bebek isteyen herkese inşallahhh
Bana gelince,tarifimi dün yapıcaktım malesef elimi yaktım .Haftasonuna inşallah yapabilirsem katılcam. Formaliteden katılcam zaten 1. Belli
Tüp bebek de öyle olmuyor canım :) ilk tedavimde 18 yumurta toplandı, ikincisinde 23. Bir sorun yaşamadım.5 cocuk birden istiyosan yaparlar:)) bu ay olmazsa bi dahakine olur cnm stres yapma bence.. asilamada bile 2-3 yumurta en fazla .. 5 olursa yapmiyolar asilama.. cogul gebelik ruski artiyo cunku
Anladım, şuanda bir sıkıntı gözükmüyor, gelsin cumartesiZaten ne olacağı opu olmadan kesinleşmez
Yok canım, öyle birşey değil. Fazla yumurta toplandığında (10 üzeri) ohss riski oluşuyor. Bu da bünyeyi fazla etkiliyor, nefes alamayabiliyorsun. Ciğerler su toplayıp, ölümcül semptomlara sebep olabiliyor. Hastanede yatıp, serum tedavisi uygulanabiliyor. Karın şişip yumurtalıklar su toplayabiliyor, bu da çekilmez sancılara sebep oluyor.5 cocuk birden istiyosan yaparlar:)) bu ay olmazsa bi dahakine olur cnm stres yapma bence.. asilamada bile 2-3 yumurta en fazla .. 5 olursa yapmiyolar asilama.. cogul gebelik ruski artiyo cunku
Geçmişler olsun canımHerkese merhaba. Bayadır giremiyorum.herkes nasıl iyi mi?
H E hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Darısı bebek isteyen herkese inşallahhh
Bana gelince,tarifimi dün yapıcaktım malesef elimi yaktım .Haftasonuna inşallah yapabilirsem katılcam. Formaliteden katılcam zaten 1. Belli
Kız sende gurumuşsun yaaNe olmuş ya biri beni aydinlatsin
O bayadır guruKız sende gurumuşsun yaa
Kız sende gurumuşsun yaa
Ben gelir gelmez guru oldu m anacimO bayadır guru
Guru takımı açalım bizO bayadır guru