Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Herkese merhaba. Bayadır giremiyorum.herkes nasıl iyi mi?
H E hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Darısı bebek isteyen herkese inşallahhh
Bana gelince,tarifimi dün yapıcaktım malesef elimi yaktım . Haftasonuna inşallah yapabilirsem katılcam. Formaliteden katılcam zaten 1. Belli

Amin canım Allah razı olsun

5 cocuk birden istiyosan yaparlar:)) bu ay olmazsa bi dahakine olur cnm stres yapma bence.. asilamada bile 2-3 yumurta en fazla .. 5 olursa yapmiyolar asilama.. cogul gebelik ruski artiyo cunku
Tüp bebek de öyle olmuyor canım :) ilk tedavimde 18 yumurta toplandı, ikincisinde 23. Bir sorun yaşamadım.

Bu arada telefon geldi, sıkıntı yok yani. Değer normal çıkmış

5 cocuk birden istiyosan yaparlar:)) bu ay olmazsa bi dahakine olur cnm stres yapma bence.. asilamada bile 2-3 yumurta en fazla .. 5 olursa yapmiyolar asilama.. cogul gebelik ruski artiyo cunku
Yok canım, öyle birşey değil. Fazla yumurta toplandığında (10 üzeri) ohss riski oluşuyor. Bu da bünyeyi fazla etkiliyor, nefes alamayabiliyorsun. Ciğerler su toplayıp, ölümcül semptomlara sebep olabiliyor. Hastanede yatıp, serum tedavisi uygulanabiliyor. Karın şişip yumurtalıklar su toplayabiliyor, bu da çekilmez sancılara sebep oluyor.
Tabi çok nadir gelişen durumlar bunlar. Herkeste oluşmuyor.
Ben ufak çapta ohss olmuştum, yumurtalıklar ve ciğerlere sıçramamıştı.
Eğer bu durumlar oluşursa, embriyolar dondurulup tedavi ertesi aya öteleniyor.
Ve 2 den fazla embriyo transfer edilmiyor, yaşı küçük olduğu için 1 tane transfer edilir muhtemelen.

Geçmişler olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…