Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
günaydınlar...
C A N O ney yüksek çıkarsa canım?
hayırlısı olsun tatlım bu ay olmazsa öbür aya..
H E tatlım güzel haberlerle gel

yasminsay , C A N O
Kızlar çok şükür gittim doktora .
Çok sevdım Allahımm mıncırasım geldi .
Çok iyi herseyı anlatıyor . En az 1 saat ne yapıp ne yapmamamla ilgili konuştuk .
Şimdilik ultasyona baktı rahimdeki kalınlaşma için . Gayet güzel dedi .
Yürüyüş yapabılırsın dedi . Ağrın olursa dinlern dedi . YAsak koymadı hiçbbirşeye

Haftaya randevu verdı . Keseye bakıcaz ve içinde birşeyler görücem dedi

Çok şükür
Darısı Sana C A N O

Ve tabi ki yasminsay
Ve veee veee veee can09e

ohh süperr.. doktorunu sevmene sevindim özel galiba
haftaya da minnacık şeyi göresiniz inşallah
vee tabi kii amiinn

Özel birde eşimin eski çalıştığı hastane doktor hanımı falan tanıyor sanırıım o yuzden ilgi vardı :)
Yoksa mümkün değil zaten genelde kadın dogumcular her türlü kadinla muhatap oldukları için ters olabiliyorlar

İki çocuğumun da doktoru olan beyefendi bana minik hanım diye hitap ederdi kimse inanmiyordu

O çok tersler kızar falan diyorlardı adam gayet sakin di sanırım insanın a göre muamele yapıyordu

Çok iyi bir adamdı Allah rahmet eylesin

Ay öldü mü Allah rahmet eylesın
Benımkı birde İranlı azerbeycanda okumus Konusması hafıf kayıyor Gülceemm geeeliiii

Ay öldü mü Allah rahmet eylesın
Benımkı birde İranlı azerbeycanda okumus Konusması hafıf kayıyor Gülceemm geeeliiii
Eşimin doğumunu yaptıran doktordu kendisi eee yaşlıydı tabi

Bı arkadaşımda yanlış anlıyordu Özbek doktoru çok komik konuşması diyordu

Özel haricinde bu kadar ilgi görmek mümkün değil dimi
yanii bana da düzgün güzel davranırlar, adamına göre muamele tabi ki neleri var yaa... ben yabancı uyrukluların bu tedavi olayını merak ediyorum bileniniz var mı? benim 1 kızım olduğu için, tedaviyi karşılamıyor 8 9 bin civarı tutarmış, konseye çıkartabilirim seni dedi hem o kadar para vericem hem de bir de karara bırakılacak dedim.. bakalım hayırlısı ya):

Özel birde eşimin eski çalıştığı hastane doktor hanımı falan tanıyor sanırıım o yuzden ilgi vardı :)
olsu yine de sevmen önemli.. iyi olsun inşallah..
zaten değişebiliyor yaa doğuma kadar :) misal ben 3 4 yere gittim en son 36. haftada büyük doğuma gittim, büyük doğumda doğum yaptım :))

Çok sevindim canım, Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin.

Amin inşaallah, her isteyene nasip etsin mevlam

İnşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…