Hakkınızda hayırlısı olsun
Sağolunhayırlısı canım..
Zaten güneş geç doğar, Benim olduğum yerde,
Bende bugün bı paket mi temin etsem diyorum
ohh süperr.. doktorunu sevmene sevindim özel galibayasminsay , C A N O
Kızlar çok şükür gittim doktora .
Çok sevdım Allahımm mıncırasım geldi .
Çok iyi herseyı anlatıyor . En az 1 saat ne yapıp ne yapmamamla ilgili konuştuk .
Şimdilik ultasyona baktı rahimdeki kalınlaşma için . Gayet güzel dedi .
Yürüyüş yapabılırsın dedi . Ağrın olursa dinlern dedi . YAsak koymadı hiçbbirşeye
Haftaya randevu verdı . Keseye bakıcaz ve içinde birşeyler görücem dedi
Çok şükür
Darısı SanaC A N O
Ve tabi kiyasminsay
Ve veee veee veeecan09e
Özel haricinde bu kadar ilgi görmek mümkün değil dimiohh süperr.. doktorunu sevmene sevindim özel galiba
haftaya da minnacık şeyi göresiniz inşallah
vee tabi kii amiinn
Özel birde eşimin eski çalıştığı hastane doktor hanımı falan tanıyor sanırıım o yuzden ilgi vardı :)ohh süperr.. doktorunu sevmene sevindim özel galiba
haftaya da minnacık şeyi göresiniz inşallah
vee tabi kii amiinn
Yoksa mümkün değil zaten genelde kadın dogumcular her türlü kadinla muhatap oldukları için ters olabiliyorlarÖzel birde eşimin eski çalıştığı hastane doktor hanımı falan tanıyor sanırıım o yuzden ilgi vardı :)
Ay öldü mü Allah rahmet eylesınYoksa mümkün değil zaten genelde kadın dogumcular her türlü kadinla muhatap oldukları için ters olabiliyorlar
İki çocuğumun da doktoru olan beyefendi bana minik hanım diye hitap ederdi kimse inanmiyordu
O çok tersler kızar falan diyorlardı adam gayet sakin di sanırım insanın a göre muamele yapıyordu
Çok iyi bir adamdı Allah rahmet eylesin
Eşimin doğumunu yaptıran doktordu kendisi eee yaşlıydı tabiAy öldü mü Allah rahmet eylesın
Benımkı birde İranlı azerbeycanda okumusKonusması hafıf kayıyor Gülceemm geeeliiii
yanii bana da düzgün güzel davranırlar, adamına göre muamele tabi ki neleri var yaa... ben yabancı uyrukluların bu tedavi olayını merak ediyorum bileniniz var mı? benim 1 kızım olduğu için, tedaviyi karşılamıyor 8 9 bin civarı tutarmış, konseye çıkartabilirim seni dedi hem o kadar para vericem hem de bir de karara bırakılacak dedim.. bakalım hayırlısı ya):Özel haricinde bu kadar ilgi görmek mümkün değil dimi
olsu yine de sevmen önemli.. iyi olsun inşallah..Özel birde eşimin eski çalıştığı hastane doktor hanımı falan tanıyor sanırıım o yuzden ilgi vardı :)
Çok sevindim canım, Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin.yasminsay , C A N O
Çok iyi herseyı anlatıyor . En az 1 saat ne yapıp ne yapmamamla ilgili konuştuk .
Yürüyüş yapabılırsın dedi . Ağrın olursa dinlern dedi . YAsak koymadı hiçbbirşeye
Çok şükür
Darısı SanaC A N O
Ve tabi kiyasminsay
Ve veee veee veeecan09e
kızz duramıyon yerin de yine... gecen iyi geçti sanırım
Günaydın ablam nasılsın
Çünkü OHSS riski artmış olacak, bu demek oluyor ki çok yumurta geliştiEllerine sağlık canım
Sonuçlar farklı çıkabiliyor. Yüksek çıkarsa, transfer öbür aya kalacak dedi hemşire
İnşallah kuzumyasminsay , C A N O
Çok şükür
Darısı SanaC A N O
Ve tabi kiyasminsay
Ve veee veee veeecan09e