- 22 Temmuz 2017
- 43.921
- 130.569
Sosyal medyada çok kurabiye resimleri varmış bu ara, onun üzerine konuşmalar canımNe olmuş ya biri beni aydinlatsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sosyal medyada çok kurabiye resimleri varmış bu ara, onun üzerine konuşmalar canımNe olmuş ya biri beni aydinlatsin
Hani tarif oBenim tarifimi alan neden hala yapmadı,merak içinde kaldım nasıl sunum yapacak diye
KiskanclarSosyal medyada çok kurabiye resimleri varmış bu ara, onun üzerine konuşmalar canım
Zaten bu tembellik ve usengeclikle gelir gelmez guruman normal.Ben gelir gelmez guru oldu m anacim
sayın profesörün tespitlerini bekliyorumZaten bu tembellik ve usengeclikle gelir gelmez guruman normal.
Soralım profosöre pr. Dr. yasminsay bu vaka hakkında ne düşünüyorsunuz
Baş harfi AHani tarif o
Atom kurabiyeBaş harfi A
A ile başlayan tarif gelirse anlarsın
Çok açıklayıcı oldu sağolBaş harfi A
A ile başlayan tarif gelirse anlarsın
Bende bekliyorum. Şuanda musait değil, sizi az bekletecegizsayın profesörün tespitlerini bekliyorum
Evde her şeye üşendiğinden ve elinden telefonu bırakmadığından, hep buralarda çene çaldığından gayet olağan bir durumZaten bu tembellik ve usengeclikle gelir gelmez guruman normal.
Soralım profosöre pr. Dr. yasminsay bu vaka hakkında ne düşünüyorsunuz
Ahahahaha evet çok telefon kurcaladigim okuduğum doğrudurEvde her şeye üşendiğinden ve elinden telefonu bırakmadığından, hep buralarda çene çaldığından gayet olağan bir durum
Minik değilde biz mi erkenden guruyacaktık
______Tetkik_____Evde her şeye üşendiğinden ve elinden telefonu bırakmadığından, hep buralarda çene çaldığından gayet olağan bir durum
Minik değilde biz mi erkenden guruyacaktık
Tamam hocam, getiriyorum hemen
Süper olmuş, ellerine sağlık canım. Yiyenlere afiyet bal şeker olsun.Eki Görüntüle 2199008
4 bezeyle ay baklavam nasıl olmus kızlarrr
Ellerine sağlık canım, cok güzel olmuş. Afiyetle yiyin.Eki Görüntüle 2199008
Sağolasın kızımTamam hocam, getiyorum hemen
Ellerine sagliiiikkkkEki Görüntüle 2199008