- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
Maşallah ne güzel iste mavi gozluler güzel olurAynen bi gözlerim daha mavi okadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah ne güzel iste mavi gozluler güzel olurAynen bi gözlerim daha mavi okadar
Tamamdır hemşomNot defterleri elimizde bekliyoruzHosbulduk hemsom , ben ogrenci modunda sizlerden tarif öğreniyorum...yine oy verip tarifleri not edecem
Tamamdır hemşomNot defterleri elimizde bekliyoruzHosbulduk hemsom , ben ogrenci modunda sizlerden tarif öğreniyorum...yine oy verip tarifleri not edecem
Birinciliğini kutlayalim kafaları sallayarakHer şarkıya uyarım, kafa sallamak ise, kafa da sallarım
Sağol ablacim. Sanada maşallahMaşaallah
Pcden güzel duruyor.Ama telefondan bakmadım:)Gozum yoruldu harbiden . (
Böyle hissetmene çok ama çok mutlu oldumSağol ablacim. Sanada maşallah
Pro oldum ya. Sanki birinci olmuş gibiyim
Ben de begenmedim..Gozum yoruldu harbiden . (
Bı dahakine hepimiz madalya alalım birinciye sadece hediye verilsinBöyle hissetmene çok ama çok mutlu oldum
Ay bakma zaten nevos.. bugun pro olunca biraz kizil biraz mavi dedik.. ahanda kazen maviyi ayagimiza kadar getirdi: )Pcden güzel duruyor.Ama telefondan bakmadım:)
Pembe mavi şuanPcden güzel duruyor.Ama telefondan bakmadım:)
Kalbimiz güzel olsun, Sağol canımMaşallah ne güzel iste mavi gozluler güzel olur
Böyle hissetmene çok ama çok mutlu oldum
Anam katilmasam mi yaa:)))Bekliyorum canım:)30 tarif bildirildi işin biraz zor olabilir:)
Aynen canmKalbimiz güzel olsun, Sağol canım
Goz yordu ama tam rengi belli degil sanirim. Pembe soft soft iyiydi sankiBen de begenmedim..
Tabi tabi neden olmasınBı dahakine hepimiz madalya alalım birinciye sadece hediye verilsin
Dur bakalım çalışma yapılıyor.Memnun olmazsak zaten değişir:)Ay bakma zaten nevos.. bugun pro olunca biraz kizil biraz mavi dedik.. ahanda kazen maviyi ayagimiza kadar getirdi: )