- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
Nasip değilmiş canımGecenkine katilsaydin keske:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasip değilmiş canımGecenkine katilsaydin keske:)
İstersen fikir verebilirim:)Anam katilmasam mi yaa:)))
Değişmedi, kaldı en son böyle. Üst panel eski renkte, alt panel pembe ve bebe maviGoz yordu ama tam rengi belli degil sanirim. Pembe soft soft iyiydi sanki
Ben camgobegi goruyorumm.. goz yoran mavi.Goz yordu ama tam rengi belli degil sanirim. Pembe soft soft iyiydi sanki
Arada kırmızılar,yeşiller,morlarPembe mavi şuan
Onu sadece sen görüyorsun biz görmüyoruz:)Ben şu profildeki yeşil den nasıl kurtulurum. Çevrim dışı yaptım ama düzelmedi.
Benmki mavi pembe de kaldıArada kırmızılar,yeşiller,morlar
Aynen kirmizi olunca daha bi yordu hele maviden bildirim mi olurmus :)))Arada kırmızılar,yeşiller,morlar
Ben az önce yazdım ya:)Üst olmadı alt oldu:)Beni duydular galibaDeğişmedi, kaldı en son böyle. Üst panel eski renkte, alt panel pembe ve bebe mavi
Afiyet olsun canmmmmEki Görüntüle 2194007 ohhh canınız çeksin yılın ilk kabağı
Benim de var ama henüz yapmadım:)Köyden getirmiştik bekliyor:)Eki Görüntüle 2194007 ohhh canınız çeksin yılın ilk kabağı
Bize görünmüyor o yeşil, sadece kendin görebilirsin.Ben şu profildeki yeşil den nasıl kurtulurum. Çevrim dışı yaptım ama düzelmedi.
Tamam canım, bilmiyordumOnu sadece sen görüyorsun biz görmüyoruz:)
Alışırız ya:)Aynen kirmizi olunca daha bi yordu hele maviden bildirim mi olurmus :)))
Ben böyle büyük çene sevioyurjm kaç gündür söylüyordu eşim bütün almış artık bugün yaptım uarinada kendim için yemeğini yapacağım insBenim de var ama henüz yapmadım:)Köyden getirmiştik bekliyor:)
Afiyet bal şeker olsun:)
Ben de ilk zamanlar bilmiyordum:)Hatta aaaa rengimle ne uyumlu diye sevmiştimMeğer görünmüyormuş:)Tamam canım, bilmiyordum
Bal kabağının membağında oturuyorum, çekmezEki Görüntüle 2194007 ohhh canınız çeksin yılın ilk kabağı
Ellerine sağlık canım.Eki Görüntüle 2194007 ohhh canınız çeksin yılın ilk kabağı